Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana podzespołów kompa do bf bc2

ParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam następujący komputer:

MS Windows 7 Home Premium 64 bit, Intel Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93 GHz, 4,0GB RAM, Nvidia GeForce 9500GT

W bf bc2 na multiplayerze muszę grać na najniższych detalach z lekkimi ścinkami. Co polecacie zmienić w komputerze, żeby była widoczna różnica w wydajności? Koszt wymiany to maksymalnie 800 zł. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość malutki688
Opublikowano

lepiej jak npiszesz taki teamt w pogaduszkach bo tam ludzie mocniej ogarniaja pc-ty:P

Opublikowano

Najlepiej wyjebaj kartę graficzną i kup coś lepszego. Ponoć to straszne dziadostwo...

( 9500GT W BBC2 grałem na średnich)

Miałem ją ale jak się dowiedziałem że na tym Battlefield 3 nie uciągnie to kupiłem nową i radze zrób to samo

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Dokładnie.

Masz dobre inne części ale ta w chuj osłabia..

9,5K GT to dawna karta.

Kup se Zotaca +200 (i jakaś tam taka końcówka...nie pamiętam już tych kart z tej rodziny)

Ale licz się z takiej ceną.

Opublikowano

o jezu co ty mu proponujesz ? Zotaca 200+

hahahahha, wyjebał bym ją w kosmos.

Ati radeonhd 4850 lub 4800 series, ja mam taką + stary athlon 64x 2.8 chodzi w hd na full +25fps.

A ty masz w h** lepszy proc ode mnie więc, bedziesz nawet mial ze 50 fpsów.

Ew kup jakiegos radeonahd 5700series. Ale nie kupuj tych najnowszych bo to strata kasy.

Bo np do takiego radka 6850 trzeba bynajmniej 4-rdzeniowy proc aby wyciągnać z tej karty cały potencjał.

OndteAw.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...