Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co znajdziemy w folderze pack

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a mam takie pytanie.

Jak zmienić w cliencie to żeby np ninja trzymała broń 2 ręczną tak samo jak trzyma sztylety?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Siemka, dal by ktos rade napisac tu jakie "type" jest dla poszczegolnych rozszerzen w kliencie?

Pliki graficzne to type 1 o ile mi wiadomo a np gr2 i te inne to jakie najlepiej type dac? Tak samo type 2 , gdzie mozna je zastosowac? Pozdrawiam, dzieki.

PS.Jesli jest gdzies taki poradnik to prosze o linka na pw, lub cytat nizej.

Edytowane przez Jordans
Opublikowano

Siemka, dal by ktos rade napisac tu jakie "type" jest dla poszczegolnych rozszerzen w kliencie?

Pliki graficzne to type 1 o ile mi wiadomo a np gr2 i te inne to jakie najlepiej type dac? Tak samo type 2 , gdzie mozna je zastosowac? Pozdrawiam, dzieki.

PS.Jesli jest gdzies taki poradnik to prosze o linka na pw, lub cytat nizej.

Type 2 już się nie stosuje, nowe binki go nie odczytują. Stosuj po prostu type 1.

Opublikowano (edytowane)

Type 2 już się nie stosuje, nowe binki go nie odczytują. Stosuj po prostu type 1.

Tzn ja nie pytam czy sie stosuje czy sie nie stosuje. Wiem ze moge dac na type 1 np pod 34669 , 36469 ale nie w tym problem widzisz. Potrzebuje wiedziec gdzie sie daje type 2,1,0 w starych binkach typu 25705. Mi wszystko dziala pieknie na type 1 i nowej bince ale jednak chcial bym wiedziec konkretnie jakie rozszerzenia obsluguja dane type.

Wiec jesli ktos moze odpowiedziec konkretnie na pytanie moje to bede wdzieczny.

Ps. Dla twojej wiadomosci w nowych binkach rowniez mozesz zastosowac type 2.

Edytowane przez Jordans
Opublikowano

Tzn ja nie pytam czy sie stosuje czy sie nie stosuje. Wiem ze moge dac na type 1 np pod 34669 , 36469 ale nie w tym problem widzisz. Potrzebuje wiedziec gdzie sie daje type 2,1,0 w starych binkach typu 25705. Mi wszystko dziala pieknie na type 1 i nowej bince ale jednak chcial bym wiedziec konkretnie jakie rozszerzenia obsluguja dane type.

Wiec jesli ktos moze odpowiedziec konkretnie na pytanie moje to bede wdzieczny.

Ps. Dla twojej wiadomosci w nowych binkach rowniez mozesz zastosowac type 2.

O, skoro jesteś taki mądry to powinieneś wiedzieć jaka jest różnica między type'ami.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Chciałbym wywalić animacje zbroi (świecenie się zbroi np. świeczka na xenoxmt2) chodzi mi o serwer xenoxMt2 bo nie lubie jak się wszystko świeci. 

POMOCY

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry, że odkopię, ale czyżby Tenma miał 4 lata temu jakiś objaw jasnowidztwa :D ?

root.epk
Hm.. jak by to nazwać. Plik konfiguracyjny może. Bardzo się ciesze, że twórcy nie skompilowali całego kodu exe. Dzięki temu możemy sobie edytować kilka rzeczy, są one własnie w root.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 8 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 lata później...