Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Otóż pracuje nad wielką piramidą aż do samej góry gdzie nie da się stawiać klocków już. Chciałbym żebyście dawali propozycje i czy w ogóle chcecie takiego Save.

sygnazs.png
Opublikowano (edytowane)

To oświetlenie na dźwignie może być tylko na podłodze. Mogę takie zrobić. Jak myślicie co w środku ?

@Edit nie mogę napisać więcej, po to ten temat żebyście dawali propozycje co ma być w tej piramidzie? zalać ją wodą? lawą? czy może coś innego?

Edytowane przez McHajt
sygnazs.png
Opublikowano

Ja bym dodał do piramidy jakieś pułapki, zapadnie, tajemnicze przejścia, to nadało by taki dreszczyk. Fajny pomysł. Powodzenia.

Zbieram +.

Opublikowano

Piramida typowa? Normalka w grze, bardzo łatwe do zbudowania. Chociaż taka piramida, to z 20 min worldeditem jest. Jakbyś zrobił wewnątrz escape/kolejka czy coś to tak. Ale pusta to raczej nie.

Opublikowano

Nie robię tego wordedit. Robię to w creative. Jak ma być escape to powiedzcie jaki typ - parkour czy adventure albo może labirynt?

sygnazs.png
Opublikowano

Postanowiłem, że zrobię labirynt. Ze względu na to, że będzie to wyglądało klimatycznie. Zastanawiam się, czy nie zamontować w tym labiryncie zasadzek. Typu rozsuwająca się podłoga zgniecenie itp

ale wtedy projekt by się dłużej robił.

sygnazs.png
Opublikowano

Postanowiłem, że zrobię labirynt. Ze względu na to, że będzie to wyglądało klimatycznie. Zastanawiam się, czy nie zamontować w tym labiryncie zasadzek. Typu rozsuwająca się podłoga zgniecenie itp

ale wtedy projekt by się dłużej robił.

No, najlepiej jakbyś takie coś zrobił z pułapkami np. tak jak mówisz rozsuwająca się podłoga, lava cię zalewa itp

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Mam do was jeszcze pytanie. Czy dodawać tu screeny z postępów, czy jak zbuduje dopiero? I czy chcecie 2 save - 1 z piramidą a 2 z labiryntem w piramidzie?

sygnazs.png
Opublikowano

Zrób od razu gotowe, po co screeny, niech to będzie niespodzianka.

Opublikowano (edytowane)

Piramida jest jeszcze nie skończona, ale zaraz edytuje tego posta i dam link do screenów.

Edit

20110923190732.png

20110923190720.png

Edytowane przez McHajt
sygnazs.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ziomek nie chce Cię smucić ale w mcedit masz gotową taką piramidę w minutę.

Więc nie baw się w budowanie jej ręcznie tylko zrób to w mcedit.

Ewentualnie wnętrze zrób samemu

Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...