Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Co nowego w 5.25 ?

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie wiem czy zauwazyliscie , ale wyszla nowa wersja kbot'a , mianowicie 5.25

Zauważamy w niej :

- Nowe okno grupa !

- Naprawa peta po zniszczeniu

- W log dodane dwa nowe przyciski

- W logu pokazują sie dokładne informacje z dziennika , nie jak dawniej tylko 50 uri tylko Otrzymales 50 uridium.

Co myslicie o tych zmianach ? ;) Mi najbardziej podoba sie funkcja naprawy peta.

Opublikowano

grupa też jest fajna 2 boty w grupie :D można ustawić no i naprawa tego brakowalo :)

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

w kolejnej wersji dojdzie wykorzystywanie niewidki z cpu i to jest dopiero bajka :rolleyes: a co do obecnych zmian to naprawa peta i blokowanie zaproszeń jest czymś czego od dawna brakowało w i/k bocie, jeśli dodadzą jeszcze zakup ammo przez bota np ECO na wrota to będzie zajebiście B)

Opublikowano

Te 2/3 rzeczy ktore kolega wymienil wyzej to naprawde brakowało.

Bylo by mozna se na noc zostawic , autmatycznie bi ci hellstrom kupil i rakietki. To by było cudne.

To samo z cpu niewidkowym , kupujesz 2x50 niewidek i jest koxowo B)

Opublikowano (edytowane)

Nie długo będzie funkcja używania modułu maskującego zamiast kupowania niewidki za uri bo w ibocie juz to jest.

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

słuchajcie rozmawiając już tu o KBocie mam pytanie ponieważ zapomniałem pasów na starego Jabbera, ale znam jego Customera i potrzebuje przeniesc ID na nowego Jabbera tak dobrze sie sklada ze akurat ostatnio mialem tam kupic KBotGG i przenioslem NoGG na inne ID wiec nie powinno byc problemow z przeniesieniem bo tam nie ma zadnej licencji ale jak to przeniesc ? proszę o pomoc !

Opublikowano

Nie długo będzie funkcja używania modułu maskującego zamiast kupowania niewidki za uri bo w ibocie juz to jest.

No to jest dobry bajer, z tych skrzyń pirackich tyle tego powypadało, że będą dobrze wykorzystane :)