Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie problem a zarazem pytanie. Ustawiłem na serwerze multi gamemode creative ale gdy kliknę I i wybiorę jakiś surowiec to jest tak jakby 1 rzecz. I tu moje pytanie, jak ustawić nieskończoną ilość surowców? Z góry dziękuje.

Opublikowano

jak stawiasz klocki to on nie znika z eq :)

Z eq nie znika :P ale na pasku już go nie ma. Da się osiągnać takie coś jak na single?;> że nie znika.

Opublikowano

Najprościej będzie zrobić serwer na podstawowych plikach. Jest też możliwość włączenia gry na survivalu a wtedy dać sobie creative za pomocą /gamemode nick 1

Opublikowano

Hmm, dziwne.

Pamiętaj że jak dajesz sobie item do ekwipunku, to możesz nim budować, ale normalnie to jest jeden item, i jak go wyrzucisz to go nie ma. O to ci chodzi?

Opublikowano

Wiem, o co mu chodzi.

up

nie, nie. :P

Chodzi o to, że jak stawia przedmiot jakiś to go już traci z paska, lecz wciskając przycisk z EQ ma go dalej.

Myślę, że o to ci chodzi?

Ale to nie zmienia faktu, że będzie trzeba pliki inne pobrać. Polecam ci zwykłe już.

Dokładnie :) o to mi chodziło. Zrobię tak jak mówicie.

Jeszcze jedno pytanko, znacie może jakieś dobre edytowane pliki których używanie? ;>

Opublikowano

@up

Pliki serwerowe by Krzysztofa i Mąka lub WickedMaks - pliki są bardzo dopracowane od tych osób, wybierz sobie. Polecam najbardziej te.

Opublikowano

@up

Pliki serwerowe by Krzysztofa i Mąka lub WickedMaks - pliki są bardzo dopracowane od tych osób, wybierz sobie. Polecam najbardziej te.

Dziękuje :) temat można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...