Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się na 75 surą wp dropić na metkach w dt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam wpka 75 skille ostrze m8 zbroja m9 strach m7 oddaje pamiątki mam 26 do pż i około 14khp metka 70 wale po 1k w około 2min i tu się pojawia pytanie czy opłaca się chodzić na te metki do dt skoro muszę uciekać przy jakimś większym spocie jeśli tak to ile bym wyciągał gdzieś kd w ile godzin

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o te piętro z metkami po kowalu to tak jak najbardziej się opłaca.Drop zależy od szczęścia ale gdzieś tak mniej więcej na 3godzinki wyciągniesz 3-7 kamieni

Opublikowano

dobrze jest rozwalać jak najwięcej napotkanych metków.

2 minuty, nie jest źle. trochę za duży masz lvl, ale mimo to opłaca się, bo ich tam jest sporo.

innego wyjścia nie widzę, skoro bijesz metka mordu 2 minuty, to w lesie bedziesz bil metki po 4.

Opublikowano (edytowane)

Drop na razie tak jak dropisz na tych metkach i ładuj kasę w postaci nawet jeśli ten WP jest dropkiem aby zejść poniżej minuty i abyś nie musiał uciekać przed spotem + powoli exp sobie buffka . Jeżeli zrobisz ładnie tą postaci to nie będziesz miał żadnego problemu z zarobkiem .

Edytowane przez TurboKolor
Opublikowano

Drop będziesz miał dosyć dobry. Proponował bym Ci zrobić nobb chara i wbić go w ścianę razem ze spotem, unikniesz uciekania jak i czasu.

Opublikowano

Dropić możesz nie ma problemu, tylko najlepiej zabieraj ze sobą jakiegoś buffa czy coś i po prostu odluruj sobie spota i po kłopocie.

Będziesz sobie mógł bić do woli ;>

CX7Rrj.png

Opublikowano

Czemu się nie opłaca oczywiście, że opłaca będziesz miał więcej kasy.

opłaca się chodzić na te metki do dt skoro muszę uciekać przy jakimś większym spocie

Dasz radę :P

Opublikowano

2min? kurde ja na 64lvl klepalem go tyle no tyle ze ostrze miałem g7

buffa dobrze miec jak go nie masz to nawet w v1 wbi mu ten 40lvl i troche eq na inta zeby 35% bylo.

masz 26% z ostrzem? i uciekasz jak wyskoczy resp? kup butki 8spowol powinno byc lepiej chyba ze teraz masz jakies wykurwiste fenki ;)

2min? kurde ja na 64lvl klepalem go tyle no tyle ze ostrze miałem g7

buffa dobrze miec jak go nie masz to nawet w v1 wbi mu ten 40lvl i troche eq na inta zeby 35% bylo.

masz 26% z ostrzem? i uciekasz jak wyskoczy resp? kup butki 8spowol powinno byc lepiej chyba ze teraz masz jakies wykurwiste fenki ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

dobrze jest rozwalać jak najwięcej napotkanych metków.

2 minuty, nie jest źle. trochę za duży masz lvl, ale mimo to opłaca się, bo ich tam jest sporo.

innego wyjścia nie widzę, skoro bijesz metka mordu 2 minuty, to w lesie bedziesz bil metki po 4.

co ty piszesz ze duzy level on niby ma .jak dropi do nawet 10 levlei roznicy od metka mi na 78 ladnie kamole lecialy a on ma 75 levle a metek ma 70 levle wiec w sam raz level.ja bym klepal te metki bo nawet jesli 2 minuty klepiesz to w godzine z 30 metkow klepniesz sobie i zarobisz.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia ale wiadomo że jak ubijesz więcej metków masz większe szanse że coś Ci dropnie :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...