Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie trenowac !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam kumpla ktory postawi mi monka na train mam pallka i niewiem w jakim miejscu ma postawic tego monka ;/ czy mogl by mi ktos podac miejsce jakas mapka albo cos ?? najlepiej pod venore lub carlin glownie mi chodzi o miejsce w ktorym duze lvl nie chodza a male lvl sie boja . moze to tez byc jakies miejsce na np jakims budynku gdzie np biega jakis mob moge go zabic lub ominac . najlepiej bylo by gdyby to bylo male miejsce tak na 5x5 kratek zeby monk nie uciekal , prosil bym o mapke lub wiadomosc gdzie na pw lub w temacie

Opublikowano

tylko ja mam kumpla z monkiem i siedze w veno albo carlin wiec wole miejscowke ktora np jest opuszczona odkrylem pare fajnych miejsc ale za blisko miasta i ludzi

Opublikowano

Najlepsze miejsce jest w Foldzie znam pare miejscowek co malo noobow tam lata jak bede w domu to ci pokaze gdzie to jest :P zrobie screena i co musisz miec zeby odkopac dziure itp ... :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nie ma nic za darmo, napisz na PW jeżeli jesteś zainteresowany, mogę ci pokazać/opisać drogę do miejsca, w którym są trolle i zna je może 1-2% społeczności tibijskiej (oczywiście nie za darmo $)

Opublikowano

SirMarthes hehe moze to hamsko brzmi ale to troche żałosne zeby na forum w taki sposob żulic kase zamiast tobie placic za cynk z miejscami wole kupic sobie pacca i miec full rotkow na darashii , wiec to sie mija z celem a jesli niechcesz napisac poprostu miejsc jakie sa to niepisz w tym temacie bo ja chce mala pomoc a nie trolle ktore zna 1-2% populacji tibijskiej rownie dobrze moge isc na zadupia venore tam podrodze cos sie znajdzie

PS. osoby ktore chca kase za info niech nie pisza bo mi nie oto chodzi

Opublikowano

SirMarthes hehe moze to hamsko brzmi ale to troche żałosne zeby na forum w taki sposob żulic kase zamiast tobie placic za cynk z miejscami wole kupic sobie pacca i miec full rotkow na darashii , wiec to sie mija z celem a jesli niechcesz napisac poprostu miejsc jakie sa to niepisz w tym temacie bo ja chce mala pomoc a nie trolle ktore zna 1-2% populacji tibijskiej rownie dobrze moge isc na zadupia venore tam podrodze cos sie znajdzie

PS. osoby ktore chca kase za info niech nie pisza bo mi nie oto chodzi

No własnie do skilowania to znajdź zadupia jakieś i se tam afkuj, tylko gwarancja na to, że cie ktoś nie zabije jest znikoma ^^

Opublikowano

Ja osobiscie zawsze wedrowalem po desercie i chowalem sie w dziury gdzie ludzie nie wejda po nie maja takiej przyczyny Oo Folda to tez dobre wyjscie. Mozna tez skoczyc na fibule zabladzic tam gdzies i skilowac.

Zawsze jest prawdopodobienstwo ze ktos bedzie zwiedzal mape i cie natrafi.

Ps: bardziej bym sie martwil o swojego owna niz o tego monka ze go beda bic :P

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...