Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gram w minecrafta bez giftcode, jednak teraz poważnie rozważam jego zakup. Do rzeczy:

W dniu dzisiejszym wyszedł długo przeze mnie oczekiwany bukkit do wersji 1.8.1. Zaktualizowałem sobie także mine do 1.8.1 żeby móc grać. Niestety przyniosło to fatalny skutek na moją grę na serwerze multiplayer i single. Mianowicie kiedy wchodzę na serwer po 1-30sec wyrzuca mnie z serwera i zamyka się gra, a na pulpicie tworzy się plik notatnika z jakimś errorem (tak samo na singlu). Powtarza się to cały czas. Przeinstalowałem javę, minecrafta i nic. Po podmienieniu pliku i próbie gry na 1.7.3 wszystko jest ok. Kiedy wyszła pre-beta ściągnąłem sobie i dosyc długo grałem- problemu nie było. Nie wiem co mam zrobić. Czytałem na którymś z for, że to przez to, że generalnie wersja 1.8.1 jest dość niestabilna i część graczy może mieć z tym problem (jeżeli nie wyprowadźcie mnie proszę z błędu). Moje pytanie brzmi, czy jeżeli kupie sobie oryginalnego minecrafta ( z gift codem) to czy bd mógł grać z kolegami mającymi "nielegala" na serwerze posiadającym bukkita.. czy ktoś to już praktykował ? Proszę o pomoc..

PS: Czy jak kupie teraz giftcode, a za kilka miesięcy bd zmieniał komputer to uniemożliwi mi to grę w oryginalnego mine na nowym komputerze ?

Pozdrawiam i proszę o szybko odpowiedź..

Filip

Opublikowano (edytowane)

Na nowym kompie bd mógł grać. A co do grania z kolegami "na nielegalu" to tak chyba że server only premium.

@down chodzi o to że ktoś (admin jakiegoś servera) może ustawic że wejść może tylko ktoś kto ma premium.

Edytowane przez Thadel

Cześć.

Opublikowano (edytowane)

Proszę żebyś to rozwinął. Nie jestem do końca w tym obeznany, bo na serwerach multi gram od niedawna. Jak to ustawić??

Zrozumiałem to tak, że bd w tedy mogli grać: Ci którzy mają oryginał i admin serwera.. Proszę rozwiń i naświetl mi to do granic możliwości :)

Jeżeli rozwiążesz mój problem oczywiście nagrodze plusem :)

Bardzo proszę o szybką odpowiedź !! :((

Edytowane przez fifi0125