Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mialem lekkie lagi w 1.8 wszylo 1.9 pre relase to mam jeszcze gorsze lagi jak temu zapobiec help!!

sprzet

Komputer

AMD Athlon{tm} 64X2 Dual

Core Processor 4200+

2.21 GHz,1,00GB RAM

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Arcymistrz
Opublikowano

ja mam procek 1,5 GHz i 1 GB ramu i neta dzielone na 3 kompy 2mb/s i jakoś chodzi :D

A co do tego to jest wersja Pre-Realse i dlatego są lagi tak samo jak z 1.8 Pre

Opublikowano

kliknij ctr+alt+delete wejdz w procesy[minecraft musi byc on!] i kliknij prawy na java.exe i daj na ustaw priorytet i wysoki wtedy zobacz czy bedziesz mial lagi,chociaz nie powinnienes juz ; ).

Opublikowano

@EDIT SORKI, jest takowa wersja, jest ona nie stabilna, dlatego są lagi.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@EDIT SORKI, jest takowa wersja, jest ona nie stabilna, dlatego są lagi.

To jest ukryta treść, proszę

To miałem napisać :D

Niestablina jest jak każda pre-lse. No niestety, autor ma dwa wyjścia.. dokupić lepszy sprzęt albo kombinować z różnymi procesami, osobiście wolałybm dokupić ten 1gb ramu za hm.. 50 zł np. ddr3 i hejj.

(50 zł - 2gb ddr3, jakoś tka.)

Opublikowano

kliknij ctr+alt+delete wejdz w procesy[minecraft musi byc on!] i kliknij prawy na java.exe i daj na ustaw priorytet i wysoki wtedy zobacz czy bedziesz mial lagi,chociaz nie powinnienes juz ; ).

Troche pomoglo wielkie dzieki jest duzo lepiej powiedzcie w wersji finalnej bedzie lepiej czy bedzie tak samo jak teraz?

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

nie przejmuj się, mam 4gb ramu, a laguje strasznie, mam 50 fps, za 2 sekundy lag i spada do 7 fps :< mam nadzieje że zaczną ogarniać te lagi, bo jak nie to nie chce grać w finalną :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...