Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł]Turniej

Bruce123

Turniej Dominion  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to dobry pomys? ze zrobieniem takiego turnieju?

• Super! Jestem za.
    • Nie, to nie ma sensu. Jestem przeciw.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale przyszedł do głowy mi pewien pomysł.

A mianowicie, jakby tak zrobić turniej MPC na nowej mapie "Kryształowa Blizna"(Dominion).

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam,

Bruce123

Opublikowano

Nie wygląda to tak źle ...

Co prawda turniej na dominion to praktycznie 0 skilla .

PS.Nie wiadomo kiedy premiera dominion .

Opublikowano

Na razie by się nie udał bo są beta testy i dominion dostępny jest w określonych godzinach

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@UP już jest Dominion :)

Czytanie ze zrozumieniem, to są beta testy, skończą się i dalej możemy go chwile nie ujrzeć. Tak więc z konkursami poczekaj do oficjalnej premiery.

Opublikowano

Mi się podoba, tylko trzeba będzie wszystko zorganizować, Walki zgodne z LVL-em, czas turenieju drużyny itd.

Jeśli chcesz mogę ci pomóc.

Opublikowano

Może się myle, ale czyż nie ten który wpadł na pomysł + pomocnicy ? ;x Jak chcecie robić róbcie, nawet się poświęce i podepne temat ^^

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Warto wpierw poczekać na naprawienie bugów (czasem buguje sie animacja po buffie, czasem podczas przerwania zdobywania nie mozna podjac zadnej akcji i takie tam)

Co do podzialu na lvle - Bullshit, na dominionie sieka się liczy, 1 lvl moze zjechac 30 nafidowanym Masterem Yi prawda ?

167161466687770313241.png

Opublikowano

A będą jakieś nagrody czy tylko tak 4fun?? Jeśli bez nagród to szkoda mi czasu na tą no-skillową grę :) Ogółem według mnie dominion jest zjebany i teraz nie wygrywa lepszy tylko ten kto nie straci pkt do 0... ŻENADA

s

Opublikowano

Hmm... Okey, to poszukuję pomocników do zorganizowania, zapraszam do pisania na PW. :) Poczekajcie, a nie długo ujawi się temat z turniejem. Zapraszam! :)

Opublikowano

A będą jakieś nagrody czy tylko tak 4fun?? Jeśli bez nagród to szkoda mi czasu na tą no-skillową grę :) Ogółem według mnie dominion jest zjebany i teraz nie wygrywa lepszy tylko ten kto nie straci pkt do 0... ŻENADA

Na dominion też się liczy skill czyli ten kto jest lepszy.. Tylko, to jest inna gra niż na normal i wymaga innego skilla.

Opublikowano

Ja proponuję aby turniej prowadził ktoś inny niż założyciel tematu.

Witam.

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale przyszedł do głowy mi pewien pomysł.

A mianowicie, jakby tak zrobić turniej MPC na nowej mapie "Kryształowa Blizna"(Dominion).

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam,

Bruce123

Chyba że mnie mile zaskoczysz ;)

Opublikowano

Moim zdaniem ten pomysł nie ma sensu ...

Ponieważ:

• Będą nagrody?Dasz każdemu nagrode na 100%?

• Nie każdy ma czas a zwłaszcza w roku szkolnym (również zaczeły się studia)

• Zgoda naszej Administracji na forum (wątpie by się zgodzili ponieważ oni nie będą mieć z tego żadnego zysku a tylko mają cię promować?)

• Może jakiś wiek by obowiązywał ?

• Urządzenia do komunikowania się (by wszystko dokładnie ustalić)

• Jak juz ustalisz jakiś mecz i powiedzmy że jakaś osoba się nie pojawi lub jej nie będzie to co zrobisz? Nagle kolejną osobę znajdziesz?

• Jaki masz system oceniania? Jak liczysz punktację itd?

• Z skąd mamy pewność ,że ktoś nie oszukuje?Gdy administracja organizuje mamy pewność ,że ona nie oszuka

Powody można wymieniać i wymieniać ,więc moim zdaniem nie ma sensu.

Chyba że administracja się zgodzi i z wszystkich argumentów powyżej się zobowiążesz :)

Opublikowano

@UP sam jesteś bez sensu. Administracja oczywiście się zgodzi, oszukać nie ma jak bo będą sędziowie i będzie nagrywane przez lol replay, nagrody to nie wszystko, jaki masz problem z wiekiem? Ten kto się nie wstawi walkower, proste.. Ten kto nie ma czasu to nie weźmie udziału i znaleźć jakiś ts to nie problem.

A reszte szczegółów, punktację itp można obmyślić w każdej chwili..

Opublikowano

Moim zdaniem ten pomysł nie ma sensu ...

Ponieważ:

• Będą nagrody?Dasz każdemu nagrode na 100%?

• Nie każdy ma czas a zwłaszcza w roku szkolnym (również zaczeły się studia)

• Zgoda naszej Administracji na forum (wątpie by się zgodzili ponieważ oni nie będą mieć z tego żadnego zysku a tylko mają cię promować?)

• Może jakiś wiek by obowiązywał ?

• Urządzenia do komunikowania się (by wszystko dokładnie ustalić)

• Jak juz ustalisz jakiś mecz i powiedzmy że jakaś osoba się nie pojawi lub jej nie będzie to co zrobisz? Nagle kolejną osobę znajdziesz?

• Jaki masz system oceniania? Jak liczysz punktację itd?

• Z skąd mamy pewność ,że ktoś nie oszukuje?Gdy administracja organizuje mamy pewność ,że ona nie oszuka

Powody można wymieniać i wymieniać ,więc moim zdaniem nie ma sensu.

Chyba że administracja się zgodzi i z wszystkich argumentów powyżej się zobowiążesz :)

•  
  • Może i będą nagrody, a poco nagrody dobra zabawa i szacunek sie nie liczy.?
  • Jeżeli ktoś nie ma czasu niech nie gra, napewno ten turniej nie będzie ostatnim.
  • Jeżeli czytałeś posty administracja zgadza się na to.
  • Wiek jak wiek, przecież każdy może zagrać.
  • Jeśli chodzi o team'y to same wiedzą czy będą pisać na czacie czy gadać przez skype lub ts'a.
  • To już problem drużyny lub gracza, nie możemy wziąść z nieba nowego gracza.
  • Na pewno punktacja będzie, ale na razie będziemy pracować na ustaleniem jej.
  • Na pewno oszukiwać nie będziemy. Jeśli ktoś niewierzy to już jego problem.
  • Piszę to ja, ponieważ jestem organizatorem razem z Bruce123.
  • Nie chcę się tu kłócić, ale chcę udowodnić że to nie będzie Turniej zrobiony na odwal.

Opublikowano

@Farex

Ale jak już jakaś osoba się nie wstawi to już nie zagra reszta osób.

Myślisz ,że każdy ma 8latek że ma wystarczająco czasu by dopasować komuś turniej? W przeciwieństwie dociebie staram się o nauke dlatego teraz na forum nie jestem tak często jak kiedyś .

I również chodzi mi o wiek by grali ci co przynajmniej mają po 12-13 ponieważ nie chcę grać z kimś ,który co śmierć pisze ,,Żal jaki hacker'' itp. .

Uważasz ,że tak trudno znaleść hacka do LOL'a? TEgo syfu jest mnóstwo ,więc na to też zwrócę uwagę .

Skoro administracja się zgadza to nic już nie pisze ,róbcie co chcecie ,ale to nie jest takie banalne jak myślicie.

@SmuGGler98

Jestem bardzo ciekaw tej punktacji .Mam przynajmniej nadzieję ,że jak już ,,wymyślicie tą punktację to się ją pochwalicie na forum ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...