Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynamy po 1 nie krytkuj po 2 wala mnie wasze jebane opinie po 3 nie wiesz to wypierdalaj po 4 jak usunac windows xp bez zadnych programow i mam angielski zjebany 0 sterownikow pisz tylko jak usunac nic innego jezeli napiszesz dobrze jestes kox zle pojeb a nie na temat to wypierdalaj mi

Opublikowano (edytowane)

Po 1, 2 i 3:

Jeżeli ktoś ma Ci pomóc to zmień nastawienie. Jeśli chcesz uzyskać pomoc to powinieneś poprosić lub chociaż nie zaczynać w sposób w jaki zacząłeś.

@TOPIC

Odpalasz XP z płyty w Boot Menu (zanim Ci się system odpali), uruchamiasz instalator i tam jest opcja formatowania.

Jeżeli chcesz zainstalować inny system, to sformatuj nośnikiem tego systemu, który chcesz wgrać.

Przedtem zrób kopię zapasową.

Edytowane przez Protecto
Opublikowano

jeśli w angielskim nie ma sterowników to tym bardziej w polskim nie będzie bo to ten sam system

wystarczy skasować katalogi utworzone przez Windows, zrobić kopie danych z profilu, ale programy i tak należy zainstalować ponownie praktycznie wszystkie

jeśli masz XP professional albo XP MCE ( jest tylko po angielski i się ją spolszcza ) wersje to tylko zainstalować Windows XP MUI Pack, wybrać język i jest po polsku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1. Nie ubliżaj mi gdyż mówiąc takie rzeczy sam jstę "pojebem"

Po 2. Możesz wywalić cały twardy dysk robiąc Wipe (wywalisz również partycje) ,dzięki temu dysk będzie jak nowy.. Ale najpierw musisz zrobić backup'a :)

POMOGŁEM? DAJ +!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...