Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(pomoc) konto DarkOrbit-Kbot

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka,wczoraj pisało na stronce kbots.pl żeby 20-21 września nie botować,wczoraj od 19:00 zacząłem botować na licencji na 24h,chcę kupić teraz licencję kbot,jest na koncie 35k uri,mało ale dla mnie cenne,jak radzicie,zrobić nowe konto żeby kupic licencje,czy jechać na tym?z góry thx,aha czy jest możliwość że za wczorajszego bota dostane bana?czy robią to od razu w kontrole?daje +

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano (edytowane)

siemka,wczoraj pisało na stronce kbots.pl żeby 20-21 września nie botować,wczoraj od 19:00 zacząłem botować na licencji na 24h,chcę kupić teraz licencję kbot,jest na koncie 35k uri,mało ale dla mnie cenne,jak radzicie,zrobić nowe konto żeby kupic licencje,czy jechać na tym?z góry thx,aha czy jest możliwość że za wczorajszego bota dostane bana?czy robią to od razu w kontrole?daje +

Ja miałem włączonego 20-21 BioBota i nic mi nie zrobili botuj na tym

Edytowane przez mrówka
Opublikowano

Co takiego ? Wy przejmujecie sie jakims gownianym info ze strony kbots.pl ? E tam... Ja tak samo , biobot na kompie 3-4h i kbot na dedku 24/h i zadnego ostrzezenia.