Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wyłączyć Srokinga?

kaso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość słabego kompa i nawet po włączeniu opcji Stop Botting i Disable Bot dalej mi go muli. Czy jest jakiś sposób na całkowite wyłączenie bota?

Opublikowano

Zawsze możesz odpalić

To jest ukryta treść, proszę

i zamknąć proces :P

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Menadźera zadań potrafię włączyć. I gdyby był tam proces o nazwie SroKing lub jakiś podobny napewno nie tworzyłbym tego tematu.

Admin Cienia
Opublikowano
Mam dość słabego kompa i nawet po włączeniu opcji Stop Botting i Disable Bot dalej mi go muli. Czy jest jakiś sposób na całkowite wyłączenie bota?

Wejdź w zakładkę Other w bocie i odchacz "refresh game". ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ale kombinujecie, a wystarczy:

srop.jpg

Prawym przyciskiem myszki na ikonę srokinga z paska zadań. Launcher.exe zamknie się automatycznie w menadżerze zadań.

Launcher.exe w menadżerze zadań będzie zamknięty a gdy w grze naciśniemy END lub HOME otworzy nam się konsola bota ;]

Opublikowano

Co wyłączenie Launcher.exe ma wspólnego z wyłączniem SroKinga? Przecież po wyłączeniu Launcher.exe bot dziala dalej. End tez w niczym nie pomaga bo tylko pokazuje lub chowa okno odpalonego bota. A mi chodzi o to żeby bota całkowicie wyłączyc, żeby gdy wciskam end nie pokazywało sie okno bota. Jaśniej już chyba nie moge xP

Opublikowano
Co wyłączenie Launcher.exe ma wspólnego z wyłączniem SroKinga? Przecież po wyłączeniu Launcher.exe bot dziala dalej. End tez w niczym nie pomaga bo tylko pokazuje lub chowa okno odpalonego bota. A mi chodzi o to żeby bota całkowicie wyłączyc, żeby gdy wciskam end nie pokazywało sie okno bota. Jaśniej już chyba nie moge xP

To przestań używać bota, wtedy nie będziesz musiał szukać sposobów na wyłączenie go podczas gry.

Jaśniej już chyba nie moge xP

• Dodaj nową pozycję...