Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gry] Znów :( Poszukuje gry z dużo liczbą ras

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka sora ze nakładam jakiś głupi temat ale mam chęć na zagranie w jakoś grę z dużo liczbo Ras mówię o Orkach Elfach itp

gra może być Single albo MMO żeby miała tylko dużo liczbę ras !

na chwilo obecną odpada WoW tam jest dużo ras ale na chwilo obecną gra odpada :(

Opublikowano

Poleciłbym ci SUN ONLINE, ale tam nie ma orków ani elfów ale może ci się spodoba. Zobacz także ROHAN dużo klas jest, dziwne nazwy ale wyglądem przypominają elfy czy inne stworki ;D. ale i tak SUN od rohana lepszy ale to już moja opinia

fs.png

Opublikowano

Forsaken World

Klasy

WARRIOR - WOJOWNIK

PROTECTOR - OBROŃCA

ASSASSIN - ZABÓJCA

MARKSMAN - STRZELEC

MAGE - MAG

PRIEST - KAPŁAN

VAMPIRE - WAMPIR

BARD

Rasy

Stonemen (Kamienni)

Elves (Elfy)

Dwarves (Krasnoludy)

Humans (Ludzie)

Kindred (Spokrewnieni)

634534203295449218.png
Opublikowano

Lineage 2 ma chyba najwiecej klas i ras z tego co ja znam.

Masz tak:

Rasy: Human, Elf, Dark Elf, Orc, Dwarf i Kamael

Klasy: Fighter i Mystic

Sub-Klasy: Elven Knight, Elven Scout, Elven Wizard, Elven Oracle, Temple Knight, Swordsinger, Plainswalker, Silver Ranger, Spellsinger, Elemental Summoner, Elven Elder, Eva's Templar, Sword Muse, Wind Rider, Moonlight Sentinel, Mystic Muse, Elemental Master i Eva's Saint.

Opublikowano

runes of magic ,WoW,4 Story

jak mozna po podaniu wowa wymieniac jeszcze 4story O_o toż to grzech, 4story to gówno które zawiera tylko żywcem zerzniete elementy z wowa i jest w chuj nudne.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dzięki za pomoc na chwile obecną będę chciał pobrać wow'a serwa pirackiego ^^ ze tak nazwę dużo ciekawych gier mi wymieniliście np Lineage II Forsaken World !! :)) i jeszcze ciekawe tytuły wyłapałem :))

Łapcie wszyscy po + i czekam na inne propozycje :D zacznę narazie grac w Forsaken

Opublikowano

Może Aion na pirackich serwach ? (l\polecam GamezAion ;pp) jest podział na Elyos i Asmodian ale za to kreacja postaci jest boska i chyba najlepsza ze wszystkich gier MMORPG ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...