Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 ma sens?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie nie grałem z 1,5r w metina chce sobie wrócić na Pl/Us/Sg i nie iem co lepiej wybrać i mam kilka pytań:

-Na którym działają cheaty 100% bezpieczne

- Jakim sposobem zdobywać sm z wyjątkiem aola

- Zastanawiam się nad wp/body co polecacie wybrać (chce na 35levelu mieć 2xM i potem robić do g na metkach)

- Gdize jest mniej noobów/dzieci?

Z góry dziękuję za odpowiedzi będą +/- jak kto woli ;).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam Ci SG, ale na SG cheaty niektore nie działaja jezeli wgl. jakies działaja. I jeżeli metki to oby dwie postacie sa dobre i WP i BODY.

Opublikowano

Gram na PLu, na innych nie grałem więc tu ci nie pomogę.

Cheatów jest dużo i są bezpieczne, SMów nie można chyba oprócz AOLa zdobywać, polecam body, no i na PLu jest trochę noobów.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

Na Pl jeżeli chodzi o dzieci nawet nie wchodź, hmm ja bym radził z tych 2 profesji grać boddym, dropić KU z metinów, jak ma dobre eq radzi sobie w PVP jak i e EXP'ie polecam najnowszy serwer PL jeżeli chodzi o nowych graczy bo nie ma tam pokemoniastych cen, jeżeli nie masz znajomosci na PL polecam ci s25/Body (drop z metinów jako zarobek).

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

^ król ^

Opublikowano

Najmniej noobow to bedziesz mial na metin2.co.kr :P

Co do postaci to WP. Polaczenie bodego i mentala.

Metin.us - ten metin jest od Z8Games.Są 2 servery NEW WORLD i FREE KINGDOM(najwięcej polaków gra na NEW WORLD).Za misje lvl-owe z polowaniami do 21 lv dostaje się 90/99% expa.Na czacie trzeba pisać po angielsku. Za ksucie noobki łapią bana.

Nie jest dozwolony spam na chat'cie - moderatorzy chat'u. Milsza atmosfera niż na PL (oczywiście jest duzo Polakow)

GMowie przykładają się do swoich obowiązków, nie to co na PLu się wyprawia. 1-5lvl=Misje Polowania 99%, 6-22 albo 20=90%.

Fajniejsze Itemki za wykonane misje np. 1 strona pamiętnika czy tam 2 =Bodzio, dostaje się kamienie(3x) za za misje na 28/29lvl za to,

że Kwiatki dla Ziomka nazbierasz w M1 co jest na samej górze, Na różne świeta są eventy za które można dostać bony jakieś Pierscienie Expa itp.,

Bronie na 80lvl+ tu jest inaczej niz na privach np. masz syrka +0 to na 80lvl +1 na 81 +2 na 82 itp.,

Zbroje króla(Hwang) dostaje sie za wygranie wyborów na króla. ; ) na stronce są ogłoszenia.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano
-Na którym działają cheaty 100% bezpieczne Na żadnym

- Jakim sposobem zdobywać sm z wyjątkiem aola Idź do pracy :P Innego sposobu nie ma

- Zastanawiam się nad wp/body co polecacie wybrać (chce na 35levelu mieć 2xM i potem robić do g na metkach) Wp tańsze ku i moim zdaniem lepsza.

- Gdize jest mniej noobów/dzieci?Na PL'u najwięcej

PL:

Metin2 Pl jest jedną z trudniejszych wersji Metin'a

gdzie górują wysokie ceny i wielu Cheaterów jak to przystało na metin'a

graczom tej wersji gry trudno wbić wysoki poziom

bez wydawania oszczędności na ItemShop.

Polacy w tej grze wykazują się brakiem kultury oszczerstwem a nawet

skłaniają się do drobnych a nawet wielkich kradzieży związanych z tą grą.

US:

Metin2 Us jest to jedna z normalnych wersji Metin'a gdzie nie zaskoczy

cię wysoka cena bądź strasznie wulgarny gracz ta wersja metin'a ma kilka

ale to wielkich plusów.

+ Metina Us

-Łatwe wbijanie lvl 90% za polowania aż do 22lvl

-Sympatyczna atmosfera

-Możliwość nauki języka Angielskiego

-Miłe spędzanie czasu

-Denerwujący kowal:)

-Eventy

-Działające cheaty

-Tanie ceny przedmiotów

-Istnieją kamienie duszy +5

+ Metina Pl

-Sympatyczna atmosfera

-Działające cheaty

-Miłe spędzanie czasu

-Denerwujący kowal:)

-Eventy

Mam nadzieję że pomogłem :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Witam tak jak w temacie nie grałem z 1,5r w metina chce sobie wrócić na Pl/Us/Sg i nie iem co lepiej wybrać i mam kilka pytań:

-Na którym działają cheaty 100% bezpieczneżaden :C. Zawsze jest szansa na banana

- Jakim sposobem zdobywać sm z wyjątkiem aolaisc do roboty, ew inny program do zmiany ip

- Zastanawiam się nad wp/body co polecacie wybrać (chce na 35levelu mieć 2xM i potem robić do g na metkach)wp do expa i dropu najlepsza postac :P

- Gdize jest mniej noobów/dzieci?pewnie sam nie masz ukonczonych 18 lat, wiec rowniez jestes dzieckiem. czyzby feil? Wedlug mnie na sg jest najwieksza kultura gry z tych trzech globali

Z góry dziękuję za odpowiedzi będą +/- jak kto woli ;).

Opublikowano

Kenedi chodzi mi to dzieci, które piszą elo nauczyć Cie kopiować, ksują, wyzywają itp. Czekam na inne wypowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Granie na cheatach nigdzie nie jest bezpieczne

2. inny program co zmienia ip. np. hide ip

3. Jak na pl to wp. Fajnie sie expi + dobre ceny

4. Najmniej jest na us i sg.

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...