Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.8.1 Survival [No premium] [WL] [Dedyk]

piotreek1221

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: DamiX

ile gram w mc: 5 miesięcy

Coś o sobie:Mam na imię Damian lubię grac w sampa i MineCrafta codziennie dużo siedzę na MPC

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nick:Borys

ile gram w mc: od 1.3

Coś o sobie:Mam na imię Hubert. Gram w piłke nozna . lubię grać w Counter stirke(steam), Minecraft,PES(wszystkie czesci),fifa 11(ps3) i czasami m&b Warband ,

Opublikowano

Nick: Torro0221

ile gram w mc: 4 - 5 miesięcy

Coś o sobie: Mam na imię Arek. Gram w Piłkę nożną. Oprócz tego interesuję się także żużlem. Często gram w Minecraft'a.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: Krecioo

Ile gram w minecraft: Jakieś cztery miesiące

Coś o sobie: Mam na imię Łukasz, interesuję się informatyką i lubię mangę oraz anime. Jestem osobą bezkonfliktową i szybko nawiązuję nowe znajomości.

"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."

"Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności."

Opublikowano

Nick: sams0n

ile gram w mc: 1.1

Coś o sobie:

Mam na imie Patryk.

Mieszkam w woj.Opolskim.

Lubie grać Maincraft'a, Counter Strike.

Opublikowano

Nick: Kanels123

Kraje w mein kraft: Prace nad moim pierwszym obiektem skończyły się 2-3 miesiące temu :mellow:

Staż w MineCraft: 2-3 miesiące B)

Coś o sobie: Jestem tajnym agentem siekający ludzi łyżeczką (do zup o.O ) popierdylając na swoim jednorożcu lub/i lamie. A tak poza tym to lubię grać w tenisa, piłkę nożną i ew. kosza. Lubię pomidorową i kanie. Strzelam czasem sobie z KBKS'u i wiatrówek. Chodziłem na aikido i umiem łamać ręce <_< .

Opublikowano

Nick: Budowniczy

Ile gram w MC: Gram od wersji 1.3

Coś o sobie: Mam na imię Bartek (patrzcie na nick) lubię grać w piłkę nożną, grać w MC. Jestem pomocny i lubię się wszystkim dzielić. ;D

Opublikowano

Nick: Slabulec

ile gram w mc: 1-2 lata

Coś o sobie: Mam na imię Wiktor. Lubie grać w mc i trenuję koszykówkę. Jestem pomocny i miły. Dobrze ogarniam mc.

Opublikowano

Nick: CYRULIK123

Ile gram w MC: Gram 0d 4m-cy

Coś o sobie: Mam na imię Maciek lubię właśnie Minecraft, a po za nim siatkówkę. Lubię działanie w zespole zarówno w życiu jak i w świecie virtualnym. Pozdrawiam>

Opublikowano

Nick:Somlagi

ile gram w mc:od poczatkow bety czyli cos ok. roku

Coś o sobie: Jestem dosyc doswiadczonym graczem w mc, grywam tez w LoL'a i mw2.

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

nick: Stealker

ile gram w mc: około roku

o sobie: nazywam się Konrad, kiedy zobaczyłem ,,mańka" u kolegi wyśmiałem, teraz śmieją się ze mnie;]

Opublikowano

Nick: JIN5

Staż w MineCraft: Gram od Beta 1.2

Coś o sobie: Moje imię to Łukasz, lubię grać w MINECRAFT , interesuje się tworzeniem stron www typu webspell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...