Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Da sie kupic klucz do skrzynk za gp ?

2Only2 ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do gray hisec'a da się za GP, ale do Black Hisec'a za NX. ;)

@edit a minus za co ? o.O

@limonz3 ma racje - jedna odpowiedź wystarczy, a tak robicie tylko spam. + dla niego ;)

dópa!

Opublikowano

Tak, możesz go kupić za 1,900 GP Gray HiSec Key - Gray HiSec Case

A za NX to 1,100 NX Black HiSec Key - Black HiSec Key

Opublikowano

1,900 GP Gray HiSec Key - Służy do otwierania szarych skrzyń i mozna go kupić za wirtualną walute

1,100 NX Black HiSec Key - Służy do otwierania czarnych skrzyn i można go kupić za walute NX czyli walute którą kupujesz za prawdziwe pieniążki

a z Black Hisec Key może wypaść Broń na zawsze a z Gray HiSec Key niestety tylko maksymalnie na 90dni :) lecz szansa na broń prenamentną

jest bardzo ale tobardzo mała

Opublikowano
z Gray HiSec Key niestety tylko maksymalnie na 90dni :)

o.O to prawda? nigdy nie słyszałem, że Gray'a poleciało komuś na 90dni.

dópa!

Opublikowano

o.O to prawda? nigdy nie słyszałem, że Gray'a poleciało komuś na 90dni.

Mi poleciało tak się zgadza m416 Camo 90 dni :)

Z gray hi sec key wylatuja r zeczy za gp na jeden dzien wiec nie pierdol#ie ze komus cos wyleciało na wiecej... myśle ze wyjasnilem tą kwestie.To Camo musiales z myst-g.

Mi się wydaje że z graya chociaż zwątpiłem, szczerze zwątpiłem ^^

Opublikowano

1,900 GP Gray HiSec Key - Gray HiSec Case

1,100 NX Black HiSec Key - Black HiSec Key

sygnaturkahalloweenskul.png

JAK DASZ MI PLUSA TO KUPIE CI JEANSY

tumblr_lp5z1szl9p1qf8ohyo1_400.gif

Pokaż swój Rekord !

Opublikowano

lol .... Czemu każdy kopiuje post wyżej i pisze go żeby zdobyć 1posta up .... lol po co tak spamować?

zabaf udzielił n1 odpowiedzi i to by wystarczyło a nie... ;/

Opublikowano

Z gray hi sec key wylatuja r zeczy za gp na jeden dzien wiec nie pierdol#ie ze komus cos wyleciało na wiecej... myśle ze wyjasnilem tą kwestie.To Camo musiales z myst-g.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Z gray hi sec key wylatuja r zeczy za gp na jeden dzien wiec nie pierdol#ie ze komus cos wyleciało na wiecej...

Ha ha ha w jaką Ty grasz grę ? o to na pewnoi nie combat arms...

wylatują rzeczy na

- 1 dzień

- tydzień (często)

- miesiąc (rzadko)

- 90 dni (jak trafisz to się ciesz bo małe szanse ale możliwość jest - tylko nie weim czy to nie jest tylko na czas eventów [nie pamiętam])

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja gram ponad półtora roku w CA i nigdy mi nic nie poleciało na dłużej niż 1dzień, na pewno wam się nie myli z BLACK HISEC'iem??

dópa!

Opublikowano

na pewno.... nie raz i leciało na tydzień

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

No real gram w ca ponad rok otworzyłem mase gray keyów i zawsze 1 dzien a ty 7 dni (czesto).. Jakby tak bylo to gray keye i otwierac zamiast black keyow... z blacka bd mala szansa na perma a z szraaka moze jakies 30 dni? Wam sie nie myli z black keyem bo z szarego only 1 day , zgray keya jest mozliwosc wygrania elite moda na 7 dni albo mp-5 raz na 7 dni nic wiecej a wy 30 dni + ogar normalnie sam trafilem obie te rzeczy na 7 dni ale reszta to czysty fake..

" AK-103 (1 Day)

AK-74M (1 Day)

AUG A1 Black (1 Day)

P90 SE (1 Day)

G36KE (1 Day)

Elite Moderator (1 Day, 7 Days)

Experience Bonus 100% (10) : you'll get twice the EXP for a number of matches.

GP Bonus 100% (10) : you'll get twice the GP for a number of matches.

SG550 CAMO (1 Day)

M4A1 CQBR (1 Day)

MP5 RAS (1 Day, 7 Days)

PSG-1 CAMO (1 Day)

Dragunov SVDS (1 Day)

PP-19 CAMO (1 Day)

MK.48 CAMO (1 Day) "

Dowód : http://combatarms.wikia.com/wiki/HiSec_Cases w pewnym momencie znajdziesz nie ma opcji zeby wygrac cos inengo na 7 dni procz elite i mp5 ras . Bebson idz sie posmiej z siebie nie ze mnie ja gram w ca a ty?

Opublikowano

Tak, myślałem, że nie ma nic takiego. Gram 1,5 roku i bym się z tym nie spotkał ?!-.-

dópa!

Opublikowano

Mozna sie spotkac tylko mp-5 ras i elite moderator na 7 dni ale to mega luck osobiscie spotkałem sie z tym po razie ;) Reszta to czysty fake

Bebson Epic Fail..

Opublikowano

Z Myst G lecą itemki do 90 D więc z tego co sądzę chodzi ci o to .

Tak to prawda... Z Gray HiSec Case nie leci więcej niż 1 dzień, może otwierałeś Myst-G??

Mozna sie spotkac tylko mp-5 ras i elite moderator na 7 dni ale to mega luck osobiscie spotkałem sie z tym po razie ;) Reszta to czysty fake

Bebson Epic Fail..

Tak, myślałem, że nie ma nic takiego. Gram 1,5 roku i bym się z tym nie spotkał ?!-.-

No real gram w ca ponad rok otworzyłem mase gray keyów i zawsze 1 dzien a ty 7 dni (czesto).. Jakby tak bylo to gray keye i otwierac zamiast black keyow... z blacka bd mala szansa na perma a z szraaka moze jakies 30 dni? Wam sie nie myli z black keyem bo z szarego only 1 day , zgray keya jest mozliwosc wygrania elite moda na 7 dni albo mp-5 raz na 7 dni nic wiecej a wy 30 dni + ogar normalnie sam trafilem obie te rzeczy na 7 dni ale reszta to czysty fake..

" AK-103 (1 Day)

AK-74M (1 Day)

AUG A1 Black (1 Day)

P90 SE (1 Day)

G36KE (1 Day)

Elite Moderator (1 Day, 7 Days)

Experience Bonus 100% (10) : you'll get twice the EXP for a number of matches.

GP Bonus 100% (10) : you'll get twice the GP for a number of matches.

SG550 CAMO (1 Day)

M4A1 CQBR (1 Day)

MP5 RAS (1 Day, 7 Days)

PSG-1 CAMO (1 Day)

Dragunov SVDS (1 Day)

PP-19 CAMO (1 Day)

MK.48 CAMO (1 Day) "

Dowód : http://combatarms.wikia.com/wiki/HiSec_Cases w pewnym momencie znajdziesz nie ma opcji zeby wygrac cos inengo na 7 dni procz elite i mp5 ras . Bebson idz sie posmiej z siebie nie ze mnie ja gram w ca a ty?

na pewno.... nie raz i leciało na tydzień

Ja gram ponad półtora roku w CA i nigdy mi nic nie poleciało na dłużej niż 1dzień, na pewno wam się nie myli z BLACK HISEC'iem??

2 słowa się pomyliłem a zaspamiliście temat o to.. jakbym był modem bym wlepił wam warna..

///ale nie jesteś.Nie mów mi co mam robić .

jeszcze raz dostaniesz 5% albo coś lepszego .

Nie mowie Ci co masz robic tylko mysle co ja bym zrobil :)

Opublikowano

wtf ? Gram w Ca już jakieś 2 lata i jakoś mi z gray wylatywały guny na tydzień. Poszukajcie gdzieś tam kiedyś była juz o tym kłótnia ile wypada i wyszło że więcej niż 1 dzień. A elite wypada na 1 dzień z jakieś 4/5 razy trafiłem

sygnatura_old.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o blacka można mieć jeszcze z function boxa za daily job (2) .

Wczoraj wieczorkiem poleciały mi 2 black keye .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...