Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób zareogowała wiekszośćspolecznosci minecraft ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Więc właśnie jak zareagowała ??????

NA UPDATE KTÓRY NIE UMIE NATURALNIE GENEROWAĆ BIOMÓW ?????(to znaczy żę na głupiego można szukać śniegu np. 3 godz. /??????)

Na update w którym chucznie zapowiadano ludzi i wioski a 2 godz. trzeba szukać jednej a ludzi jak i siak nie ma /?????????????? Nie którzy na przestawienie 3 razy robili laleczki woodu /???? (a ja kiedy za trzecim razem przygotowywałem szubienice dla NOCHT"A ??????? TAK właśnie jak zaregował każdy z was gdy NOTCH wydał wersje z wieloma bugami np. z pochodniami tworzeniem 100 łódek i wywaleniem z gry tak właśnie wyglądała wersja 1.8 i marnym poprawką z wersją 1.8.1 ?????/ Według mnie NOTCH powinien był nie podawać daty updet a nie dawać milionom faną niedokończonej wersji /?? ?? ?? ?? ?? ??

PISZCIE JAK ZAERAGOWALIŚCIE na nie dokończońą wersje ??????

prosze piszcie w komentarzach

Edytowane przez HAL0
Opublikowano

po:

1) nie pisz tak dużo capslockiem. Jest to nieestetyczne i dziwnie wygląda

2) Śniegu nie można znaleźć na wersji 1.8

3) Co do wiosek Notch mówił, że wioska jest 1 na świecie i dopiero w 1.9 zostaną do niej dodani npc

4) Myślę, że Notch nie dodałby tej wersji z bugami, gdyby nie nacisk Graczy. Spójrz uwagę na to. Każda gra ma test beta, ale inne gry w porównaniu do minecrafta nie mają nowości takich jak w minecrafcie ( nie tylko np. dodanie 1 broni bo to łatwizna ). Chodzi tutaj o cały skrypt java. W minecraft'a gra myślę że z 200tys ? ( strzelam całkowicie ), a nad minecraftem pracuje może 100osób. Porównaj sobie. te 100 osób szukało by z 2 lata tych wszystkich bugów, których gracze mogą wyszukać w parę dni i szybko je zupdatować. Updtae 1.8-1.8.5 to wersję beta z coraz poprawionymi bugami, a w 1.8.6 nie będzie już bugów. Możesz grać na wersji 1.7.3, nikt ci nie każe updatować i zaczekać na dalszę wersję ;)

Pozdro ;p

Opublikowano

po:

1) nie pisz tak dużo capslockiem. Jest to nieestetyczne i dziwnie wygląda

2) Śniegu nie można znaleźć na wersji 1.8

3) Co do wiosek Notch mówił, że wioska jest 1 na świecie i dopiero w 1.9 zostaną do niej dodani npc

4) Myślę, że Notch nie dodałby tej wersji z bugami, gdyby nie nacisk Graczy. Spójrz uwagę na to. Każda gra ma test beta, ale inne gry w porównaniu do minecrafta nie mają nowości takich jak w minecrafcie ( nie tylko np. dodanie 1 broni bo to łatwizna ). Chodzi tutaj o cały skrypt java. W minecraft'a gra myślę że z 200tys ? ( strzelam całkowicie ), a nad minecraftem pracuje może 100osób. Porównaj sobie. te 100 osób szukało by z 2 lata tych wszystkich bugów, których gracze mogą wyszukać w parę dni i szybko je zupdatować. Updtae 1.8-1.8.5 to wersję beta z coraz poprawionymi bugami, a w 1.8.6 nie będzie już bugów. Możesz grać na wersji 1.7.3, nikt ci nie każe updatować i zaczekać na dalszę wersję ;)

Pozdro ;p

Z tym się nie zgodze, bo wiosek jest dużo, ja w 15 minut znalazłem 3, a na świat przypada 1 ale twoerdza, pozdro :D

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

nom twierdzy ostatnio pol dnia szukalem i nic :P ale wiesz jak na 1swiat przypadają 3 to trudno bd znalezc :P

a tak pozatym wiadomo ze zadna gra nie jest idealna i kazda ma jakis bug -_- a wiec nie ma sie co czepiac nie podoba sie to nei graj proste i logiczne

to tyle z mojej strony dziekuje za wysluchanie

mojasygnan.png

Opublikowano (edytowane)

@.bot

Na Świat przypadają 3 twierdze :)

@rafor4

Ja się w połowie zgodzę ponieważ na świat jest nieskończenie wiele wiosek.

@UP

Szybszy ;0

Edytowane przez Zielonek09
Opublikowano

Hmmm?. U mnie w szkole dzieciaki bawili się na korytarzu, myśleli że chodzą po wąwozach, jeden siedział na ziemi pchał drugiego, zatrzymali się, bo koniec torów w opuszczonej kopalni <lol2>.

Opublikowano

Teraz na jeden świat przypada kilka twierdz, a wiosek kilkanaście, lub więcej...

Po za tym - wykurwiaj.

Po za tamtym - naucz się pisać.

A po za tymi rzeczami, nie masz absolutnie racji co do bugów w 1.8.1 Jeśli mówisz o błędach w wersji Pre-Relesa, lub 1.8.0, to współczuję inteligencji.

survarium_user_bar_en.jpg