Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega zalozyl shell na bebianie wszyttko wgralem jak na mormalny shell tylko pliki serwerowe da sie uruchomic komenda

To jest ukryta treść, proszę

i naczej sie nie da a chciał bym aby zrobic np skrypt Geoninga bod ten serwer jezeli wpisze tak komende to:

a tu skrypt geoninja da siie go przestawic na debiana?

Opublikowano (edytowane)

Serwera mc nie założysz na shellu! Shell jest do lżejszych gierek (np. cs 1.6) i botów do irc a nie serwera minecraft! Nie działa bo maszyna nie uciągnie.Maszyna ma przeładowanie 0.00 po włączeniu serwera mc load skacze do 30.99 (dalej nie skoczy bo więcej nie może zapasowej zdobyć). Jak chcesz serwer minecraft kup u Pukawki lub Craftserve albo kup vps (tak jak ja to robię). VPS pod minecraft 25 slot są po 25zł (tylko 1 zł za slota!!!)

P.S jeśli nie chcesz się przenosić to spróbuj włączyć to komendą

pod screenem (wtedy jak się odłączysz od serwera ssh serwer dalej będzie on)

Edytowane przez Mikr CS

space-core-o.gif

Opublikowano

Serwera mc nie założysz na shellu! Shell jest do lżejszych gierek (np. cs 1.6) i botów do irc a nie serwera minecraft! Nie działa bo maszyna nie uciągnie.Maszyna ma przeładowanie 0.00 po włączeniu serwera mc load skacze do 30.99 (dalej nie skoczy bo więcej nie może zapasowej zdobyć). Jak chcesz serwer minecraft kup u Pukawki lub Craftserve albo kup vps (tak jak ja to robię). VPS pod minecraft 25 slot są po 25zł (tylko 1 zł za slota!!!)

P.S jeśli nie chcesz się przenosić to spróbuj włączyć to komendą

pod screenem (wtedy jak się odłączysz od serwera ssh serwer dalej będzie on)

Gdzie jest oferta takiego VPS, bo wszędzie szukam, a nigdzie nie potrafię znaleźć. Ja najtańszy widziałem za 69 zł...

149208901.png

Opublikowano

Ostatnio przeglądałem 5 stron googli w poszukiwaniu taniego vps. Niestety ale nie ma takiego za 1zł slot. Jedynie OwnServer jest najtańszy, no i ja polecam soreda.

Ten błąd oznacza to, że nie masz na maszynie wystarczającej ilości ramu, aby odpalić ten serwer na 1gb ramu. Spróbuj wpisać tam tyle ile masz.