Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompromitacja FuBu

Prezes69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MakYs dostał bana na forum FuBu i się zaczęło...

Zaraz makys swoje pieski zawołał i wyzwiska w stronę FuBu, co za głupota... Dobrze, że makys tego na policje nie zgłosił, dostał bana i płacze, musi się wyżyć na FuBu, bo ten miał więcej praw, a że makys przekroczył pewne granice, to już jego problem.

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

MakYs dostał bana na forum FuBu i się zaczęło...

Zaraz makys swoje pieski zawołał i wyzwiska w stronę FuBu, co za głupota... Dobrze, że makys tego na policje nie zgłosił, dostał bana i płacze, musi się wyżyć na FuBu, bo ten miał więcej praw, a że makys przekroczył pewne granice, to już jego problem.

Od tego od czego zaczela sie to wojna wie tylko fubu ja i LTD a nie jakies Nołproblemy ktore wierza w to co powie im ktos kto sam nic nie wie. Nikt nigdy nie zapytal sie mnie '' od czego sie to zaczelo '' wiec skad np. ty mozesz o tym wiedziec ? Po 1 wiadomosc dla fubu nagralem przed banem wiec o co kaman ?

Opublikowano

Od tego od czego zaczela sie to wojna wie tylko fubu ja i LTD a nie jakies Nołproblemy ktore wierza w to co powie im ktos kto sam nic nie wie. Nikt nigdy nie zapytal sie mnie '' od czego sie to zaczelo '' wiec skad np. ty mozesz o tym wiedziec ? Po 1 wiadomosc dla fubu nagralem przed banem wiec o co kaman ?

Bana dostałeś 21 grudnia, a wiadomości 2 dni po, czyli 23 grudnia, więc..? ;)

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Bana dostałeś 21 grudnia, a wiadomości 2 dni po, czyli 23 grudnia, więc..? ;)

Nie wiem gdzie pisze ze dostalem bana 21 grudnia z reszta kurwa mysle ze dostalem bana po nagraniu ogolnie to 1 chuj bo na pewno nie nagralem go z powodu jakiegos pojebanego bana. Nie wiem w ogole do czego chcesz tutaj dojsc biorac mnie pod chuj. Z reszta dopiero w 2 czy 3 wiadomosci wspominam o tym ze dostalem bana.

Edit: Jeszcze specjalnie sprawdzlem - moj ostatni post z dnia 27 december : ) Nagralem ? 23. Kłóć sie dalej. Pozdro.

Opublikowano

FuBu-Typowy 10latek (tak mi sie zdaje) używa programu do zmiany głosu aby ukryć swój wiek ... i na dodatek mówi i jakimś GÓWNIE..

Opublikowano

Powiem wam tak

FuBu wrzucił Diss na MakYs'a , którego nagral Holly po czym dostał VIP'a na TS'ie za to + fubu wjebal filmik na swoj profil na YT i napisal "Od Elity facemetin"

To jest zero (FuBu) bo nie wrzuca swojego dissa tylko czyjś diss mógł przynajmiej dodać coś od siebie , ale nie doda bo w dziecinstwie kamienie wpierdalal to sie ludzie z jego glosu smieja =)

Pozdro XiaO <3

PS. MakYs cisnij po nim i tym scierwie zwanym "facemetin"

A co do tego dlaczego zaczeła sie wojna miedzy nimi to chuj was obchodzi to kazdy ma swoje powody ktorych niechce mówić a wie o tym kilka osób =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...