Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam aktualnie czołg PzJG (z najlepszym działem) I i nie wiem jak skutecznie zarobić na np panterę, tygrysa lub coś innego. słyszałem że niszczyciele czolgow sa najlepsze do zarabiania, dlatego kupilem wlasnie jednego z nich. ten bot z klikaczem mi nie działa, dlatego prosiłbym o jakiś sposób na zarobienie kasy (mogą być cheaty). dzięki

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

najlepszy sposób to kupienie jakiegoś dobrego czołgu jak na swój tier itp. ja polecam PzIV jest to V tier niemieckiego drzewka na maxa zrobiony wymiata ;P bez premki zarabia około 15k na bitwę ;)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

A wiesz czemu Ci nie działa ten klikacz? Ja to rozkminiłem, musisz mieć pełny ekran, CHARNOBYL13 tego nie napisał.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

no wlasnie daje pelny ekran i najniższą rozdziałke w grze, czy na pulpicie tez musi byc 1024 ?? i w ogóle nie rozumiem jak to działa, przecież jak się wejdzie an bitwe i od razu wyjdzie to 0 kasy sie dostaje

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Na pulpicie byle jaka rozdzielczosc. Potem robisz tak jak w poradniku czyli klikasz tam start, on sam wchodzi do bitwy, i jak się skończy bitwa to dopiero powróci do garażu i tak w kółko. nie jest to za bardzo opłacalne, ale jak jesteś afk to jak najbardziej, ale tylko na niskich tierach.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

...najniższą rozdziałke w grze...

Rozdzielczość musi być 1024x(coś :D), a nie najmniejsza. Spróbuj uruchomić jako admin i w trybie zgodności z Win XP.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...