Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jestesm uzytkownikiem naszej klasy i wiem co to jest x D

ale mam pytanie co sadzicie o koncie na facebooku? bo nigdy nie mialem chcialem o jakies + / - wlasne opinie itp

;]

Opublikowano

5 listopada i tak nie bd fb:p

Niestety chyba nieaktualny jestes, grupa Anonymouse oficjalnie potwierdziła, że tylko mała ilość jej użytkowników planuje to. Najprawdopodobniej to zobaczyli, że nie mają szans z taką ochroną i sobie odpuścili.

A co do tematu, to ja nie wiem jak żyć można bez fb, w sumie to po co mam dzwonić z fona, żeby pogadać z kolegami i koleżankami?

Opublikowano

Niestety chyba nieaktualny jestes, grupa Anonymouse oficjalnie potwierdziła, że tylko mała ilość jej użytkowników planuje to. Najprawdopodobniej to zobaczyli, że nie mają szans z taką ochroną i sobie odpuścili.

A co do tematu, to ja nie wiem jak żyć można bez fb, w sumie to po co mam dzwonić z fona, żeby pogadać z kolegami i koleżankami?

Już to mówili na początku sierpnia, ale do ludzi nic nie dociera widać

Gość malutki688
Opublikowano

w takim razie zwracam honor:p a szkoda:)

@up wole skype:p