Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak to pewnie jakiś mod.

Jeżeli pomogłem daj +

Jeżeli nie pomogłem też daj +

Jeżeli cię pochwaliłem daj +

Jeżeli cię zwyzywałem też daj +

Jeżeli mnie lubisz daj +

Jeżeli mnie nie lubisz tez daj +

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

wejdźcie na strone http://minecraftrecipedesigner.com/ tam możecie tworzyć obrazki twoich craftingów moje

105131.png =kromka chleba x5 leczy pół serca

105135.png miska z pieczonym mięsem działa podobnie jak normalne mięso pieczone generuję głód do pełna oraz przez 1 dzień (minecraftowy) nie będziesz głodny

105136.png

działa jak pieczone mięso tylko do tego przez 30 min (minecraftowych) zostawiasz za sobą glowstone w ciemnych miejscach (niezniszczalny i znika po 10 minutach)

105137.png redstone block x2 działa tak że stawiasz go gdzieś najlepiej w swoim domu ten klocek nie da się położyć gdzie indziej niż obok skrzyni jak położysz obok skrzyni to co 1 min do skrzyni idzie 1 redstone (na multi nawet jak wyjdziesz to leci) (jak skończy się miejsce i oprużnisz z tego redstonu który już jest po 1 sek pojawia się stak skoro już się nie mieściło)

Edytowane przez kuba26661

kuba4ful.png

mój profil xfire zbieram +siki jeżeli nie pomogłem daj -siki wiem piszę na końcu siki

Opublikowano

Widziałem na YT crafting ideas. Jak ludzie to robią? Czy to mody?

napisałem tylko do pokazania lecz jest mod makemyitems w którym tworzysz textury twojego itemu tworzysz crafting zobacz sobie poradnik bo ja tego nie używam chciałem ale to jest bardziej skomplikowane niż myślałem poszukaj sobie poradnika po polsku

kuba4ful.png

mój profil xfire zbieram +siki jeżeli nie pomogłem daj -siki wiem piszę na końcu siki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...