Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] nie działają komendy - bukkit - permissions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Tak wygląda plik groups. Niby wszystko jest a gracz nie może używać komend /money i reszty z iConomy. warp'y działają, spawn działa, msg działa.

Nie działa także /listwarps - plugin Warpz0r

Opublikowano

Z tego co wiem to po każdym permu powinnien być ', przyklad : - iConomy.list'

Opublikowano

@refresh

Może ktoś zna inny plugin do kasy + działające sklepy do tego? Wina permissions nie może być bo np. essentials działa.

Opublikowano

By działały sklepy musisz mieć permissions nowsze. 3 lub 4 gdzie jest podział osobny plik na grupy i graczy.

Albo zainstaluj starsze iConomy Chest Shop, nowsze nosi nazwe Chest Shop. Starsze jest min. w plikach TopModela.

Albo spróbuj skonfigurować permissions przez gup :

bukkit.pl/gup

Opublikowano

@Sentence tutaj chodzi o to że część komend działa, a część nie. Nie działają te od iConomy.

@_Shadowlord

mam:

[Permissions] version [3.1.6] (Yeti) loaded

Opublikowano

Poradziłem sobie z prawami bez stawiania na plikach By Krzysztofa (skopiowałem tylko permissions i iConomy od nieg) i teraz mam następny problem. w iConomyShop (Chest Shop) można kupować, ale nie da się sprzedawać (tylko op może). Na czacie nic się nie pojawia.

Opublikowano

Poradziłem sobie z prawami bez stawiania na plikach By Krzysztofa (skopiowałem tylko permissions i iConomy od nieg) i teraz mam następny problem. w iConomyShop (Chest Shop) można kupować, ale nie da się sprzedawać (tylko op może). Na czacie nic się nie pojawia.

Sprawdź czy masz dopisane permissions:

Opublikowano (edytowane)

Jest wpisane w permissions:

Sprzedawać się nie dało bez op, bo skrzynka była postawiona na spawnie i była ochrona spawna.

Temat wyjaśniony.

Edytowane przez Veygr
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...