Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś postanowiłem opisać nową mapę Hallow Ravine.

Na wstępie wrzucę wam jakiś filmik z mapą ( nie mój ponieważ mój pc by mi lagował na maxa , a filmik na yt by wchodził jakieś 24 godziny z moim netem ... )

Ss (Campy) :

combatarms102.jpg

combatarms88s.jpg

combatarms87h.jpg

combatarms81s.jpg

combatarms78.jpg

combatarms75v.jpg

Opis Mapy:

Mapa głównie przeznaczona dla Snajperów (większość miejsc jest we mgle).Mapa duża, dla

kamperów.Dużo miejsc na snajperki. Lecz ludzie rzadko na niej grają (zawsze gdy

jestem na ca to trudno poszukać pokoju z tą mapą bo po prostu jest ich mało więc raczej

nie lubiana przez graczy )

Najlepsze bronie na mapę :

Jeśli lubisz bronie typu g36e (duży recoil ale mocne) to g36e / xm8 jest idealne na mapkę lecz jeśli

lubicie bronie no recoli to oczywiście m416 / m416 cqb ogółem bronie dystansowe.

Snajperki są bardzo przydatne według mnie najlepsze za gp: Tpg 1 / l96a1

za nx: l96a1 Aw / Dsr 1 Subsonic (ale to zależy od ludzi w końcu każdy ma inny

gust)

Ps.To mój pierwszy poradnik . Proszę o komentarze co poprawić itd.. Następna mapa na moim celowniku Oil Rig.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Fajnie opisane screeny, przydatne dla nieznajaczych zbyt dobrze mapki, masz tego - :)

PS. Ta mapa nazywa sie Hallow Ravine, nie Hollow Ravine ;) .

Opublikowano

Hmm zadawało mi się że Hallow Ravine ale na yt jak filmiku szukałem to było Hollow to napisałem Hollow .. :)

@ Arg0oS

To chyba sonda jest ( Lenart na gg mi pisał że to sonda)

Po prostu NASA nas szpieguje w ca -_-

Opublikowano

Mi tam sie podoba widać ze sie postarałeś :) dałęm ci tego minusa wiec mozesz mi dac minusa xD Pisze sie subsonic a nie subsonik :D Resp alpha na bravo lubie tam campic ze snajpą ;) zapraszam do zobaczenia początku tutka o SR za gp.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

super tut właśnie tego szukałem dobrego opisu nowej mapy jednym słowem dobra robota! masz -

Edit: zauważyłem że to ufo występuje na każdej mapie co to jest?

Edytowane przez Arg0oS

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Specjalista
Opublikowano

1 gra na tej mapie i sam to ogarnąłem ale dla młodych graczy to może być przydatne

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

zaczałem coś takiego robić > opis każdej z map ale się skończyło jak dostałem któregoś tam z rzędu banna xD

Co do Tuta ogarnij te kolory bo wyglądają jakby z chóru piesni i tańca się urwały i jak dajesz większa czcionkę to rób przerwy (enter) między linijkami estetyczniej wygląda

co do tej sondy to na desert fox też jest i jakos nikt na to uwagi nie zwraca

temat - nie ma sensu, jak tak bardzo chcesz być dzieckiem moda :P to przygotuj aktualizację bardzo przejrzystą tematu Lennego ze spisem map niech On to tylko wrzuci do swojego tematu i będzie gites malina, bo jak chcesz opisywac każdą mapę to dodawaj jakieś ciekawostki itp bo ten temat niczego nie wprowadza, a znaleźć o każdej mapie temat (akbyś to zrobił) to będzie totalny bezsens i syf w dziale poradniki

wychodzi na to :

- olej opisywanie map tylko przygotuj gotowy spis wszystkich map i przeslij go Lenartowi na GG żeby zedytował swój temat lub jak chcesz się "podlizać" xD Zavettiemu to daj Jemu zeby zedytował ^^ taka oto moja rada, jak tak szybko chcesz dostac tego kida :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Fajny, ładny poradnik leci - xD

PS te UFO jest także na DT ;))

dópa!

Specjalista
Opublikowano

Fajny, ładny poradnik leci - xD

PS te UFO jest także na DT ;))

te ufo to jednostka specjalna naprowadzająca na cel :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Dobrze opisane mym zdaniem.

Jakie bronie używać i wogóle.

Dobrze to opisałeś mym zadniem daj więcej tych poradników .

+ Według mnie ta mapa jest za prosto zrobiona , chyba Nexon zrobił ją na Masz i odwal się ale to moje spostrzeżenie .

PS.Masz - na zachęte.

Opublikowano

Ok to postaram się zrobić wszystkie mapy w ca .. tylko to potrwa troszkę jutro może zrobię Oil Riga.. tylko żeby kumpel czas miał żeby ss mógł mi pomóc robić :)

@ Bebson

zrobię wszystko w osobnych tematach potem zrobię jeden temat ze spisem ich .. :) Ps dlaczego mówisz że nie wyjdzie zrobię to sobie np przez 2-3 miechy będę robił ale zrobię..

Opublikowano

Ok to postaram się zrobić wszystkie mapy w ca .. tylko to potrwa troszkę jutro może zrobię Oil Riga.. tylko żeby kumpel czas miał żeby ss mógł mi pomóc robić :)

jak chcesz robić tak każdą mapę (i tak Ci to nie wyjdzie) ale pomijając to, to rób to w jednym temacie a nie jedna mapa na jeden temat bo będzie syf totalny

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Opis mapy Hallow Ravine