Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Doradźcie]Kbot serwer vps exone.pl

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam do was kilka pytań,daje +,jak można odpowiadajcie w punktach

1.Czy jeżeli będą kontrole,na serwerze vps moge wyłączyć kbota?

2.Czy jeżeli wyjdzie inna wersja kbota,będę mógł tamtą wersję usunąć z serwera vps,i wstawić nową?

3.Czy jest możliwość że kbot sam się wyłączy?nie przez ubicie tylko np niewiem,restart serwera itp

4.Jest możliwość edydowania ustawień w kbot na serwerze vps?Serwer Start

5.czy jeżeli zamówię serwer start(ten za 19zł)to będę mógł od razu wstawić kbota i gotowe?czy trzeba coś jeszcze innego zrobić?

dziękuje za odpowiedzi,każda przydatna informacja będzie wynagrodzona +em

Edytowane przez OsiekxD

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

mam do was kilka pytań,daje +,jak można odpowiadajcie w punktach

1.Czy jeżeli będą kontrole,na serwerze vps moge wyłączyć kbota?

2.Czy jeżeli wyjdzie inna wersja kbota,będę mógł tamtą wersję usunąć z serwera vps,i wstawić nową?

3.Czy jest możliwość że kbot sam się wyłączy?nie przez ubicie tylko np niewiem,restart serwera itp

4.Jest możliwość edydowania ustawień w kbot na serwerze vps?Serwer Start

5.czy jeżeli zamówię serwer start(ten za 19zł)to będę mógł od razu wstawić kbota i gotowe?czy trzeba coś jeszcze innego zrobić?

dziękuje za odpowiedzi,każda przydatna informacja będzie wynagrodzona +em

ad 1 tak możesz wyłączyć

ad 2 tak mozesz

ad 3 tak np restart servera

ad 4 tak

ad 5 musisz sciagnac sobie swego bota niektóre VPS'y są takie ze mozesz sam wgrac system wszystko od podstaw

na vps'a wejdziesz przez pulpit zdalny jak cos

Opublikowano

Jeżeli wybierzesz serwer za 19 zł to musisz sam wgrywać windowsa .

a jak go odpalić na tym vps?normalnie wkładam u siebie do napędu i instaluje na vps?

Opublikowano

ale to jest żmudna i niepewna robota bo jak admin vps-a wykryje nielegalny system to może go usunąć mi już tak zrobili więc wybrałem póżniej opcje vps-z windows xp za 38 zł i 6 bocików na nim idzie i jest git

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

ale to jest żmudna i niepewna robota bo jak admin vps-a wykryje nielegalny system to może go usunąć mi już tak zrobili więc wybrałem póżniej opcje vps-z windows xp za 38 zł i 6 bocików na nim idzie i jest git

nieda rady z nieorginalnym xp?bo niechce wydawać 2x więcej ;/

Opublikowano

ad 1 tak możesz wyłączyć

ad 2 tak mozesz

ad 3 tak np restart servera

ad 4 tak

ad 5 musisz sciagnac sobie swego bota niektóre VPS'y są takie ze mozesz sam wgrac system wszystko od podstaw

na vps'a wejdziesz przez pulpit zdalny jak cos

odpowiedź 3,czy da się zapobiec żeby bot się wyłączał przez restart?np niewiem,że jak się wyłączy,żeby się po chwili włączył

Opublikowano

jak chcesz ryzykuj ewentualnie póżniej do ich supporu napiszesz że chcesz xp na dedyka dokupić i oni to załatwią ale ja już tak miałem ewentualnie jest opcja kupna u nich dedyka z xp bez licencji więc jak masz oryginalnego wina to tylko swój klucz podajesz i gicior ale ostrzegam że musi być oryginalny bo też z tej opcji kiedyś kożystałem i nielegalne klucze nie działają

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Nie ma takiej opcji , ze vps sam ci sie zresetuje !! wiec nie piszcie mu takich bzdur. Serwer mozesz zresetowac sam wpisujac w uruchom cmd i shutdown -r

I nie ma czegos takiego ze admin vps cos wykryje (wtf ??!!!, przecierz on jest admem), my z benq mamy instalcje z iso i jakos chodzi normlanie. Mamy tego za 19zł

Opublikowano

Nie ma takiej opcji , ze vps sam ci sie zresetuje !! wiec nie piszcie mu takich bzdur. Serwer mozesz zresetowac sam wpisujac w uruchom cmd i shutdown -r

I nie ma czegos takiego ze admin vps cos wykryje (wtf ??!!!, przecierz on jest admem), my z benq mamy instalcje z iso i jakos chodzi normlanie. Mamy tego za 19zł

napisz mi na gg 17739061 jak możesz,napisz że to ty z mpc,wytłumacył byś jak wgrać system na server vps?jeszcze go nie kupiłem,ale będe kupował,z góry thx

Opublikowano (edytowane)

napisz mi na gg 17739061 jak możesz,napisz że to ty z mpc,wytłumacył byś jak wgrać system na server vps?jeszcze go nie kupiłem,ale będe kupował,z góry thx

jak masz TeamSpeek'a (słuchawki i mikrofon ) + TeamViewer'a to mogę tobie zainstalować na VPS Windowsa 7 czy tego XP w ostateczności - o licencje się nie martw bo mam własne które na exone znakomicie sie nadają i nie będziecie musieli bulić tych 38 czy tam 39 tylko 19 co miesiąc.

Edytowane przez pro_redi