Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogromcy mitów

NaszaKlasa czy FaceBook   

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lepiej za?o?y? na

• FaceBook
      11
    • NaszaKlasa
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Chciałem się dowiedzieć kto jest fanem lub ogląda albo podoba mu się program "pogromcy mitów".

Jeżeli właśnie ciekawi cię ten program i chciałbyś się dzielić informacjami lub nowymi odcinkami lub po prostu siedzieć i czytać nowinki o programie "pogromcy mitów" napisz podanie w stylu :

Imię:

Pseudonim:

Dodatkowe informacje o moich zainteresowaniach :

I napisz do mnie na pw.

Mam na myśli zrobić coś w stylu fanklubu , fanklub będzie założony na FaceBooku lub na NaszejKlasie Do tego będzie zamieszczona ankieta na czym założyć fanklub .

Jeżeli czegoś nie wiecie napiszcie post w tym temacie bo dodam go do zakładek !

P.S

Żeby zrobić fanklub musi być co najmniej 10 chętnych osób

Edytowane przez Bartek.B

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Nie mam zamiaru nikogo zaciągać podałem tylko propozycje , jeżeli ktoś interesuje się tym programem to napisze podanie i tyle .

Nie mam zamiaru nikogo zmuszać a i tak jeżeli nie będzie co najmniej 10 osób to nie zrobię tego fanklubu i tyle .

A po za tym jak się nie interesujesz tym programem to nie rób nie potrzebnego spamu ;/

97ky69.gif

Opublikowano

Imię: Roman

Pseudonim: Wojtuś12

Dodatkowe informacje o moich zainteresowaniach : Dzieci,przedszkola,zbiorowe gwałty na przedszkolakach

Opublikowano

@ BabyBuns!

Po to , że jeżeli ktoś chce porozmawiać o Pogromcach to będzie mógł z kimś popisać .

Bardziej chodzi mi o zainteresowania majsterkowaniem , nie koniecznie chodzi mi o to żeby rozmawiać cały czas o tym programie bardziej chodzi mi żeby w fanklubie panowała luźna atmosfera ;p

97ky69.gif

Opublikowano (edytowane)

@ BabyBuns!

Po to , że jeżeli ktoś chce porozmawiać o Pogromcach to będzie mógł z kimś popisać .

Bardziej chodzi mi o zainteresowania majsterkowaniem , nie koniecznie chodzi mi o to żeby rozmawiać cały czas o tym programie bardziej chodzi mi żeby w fanklubie panowała luźna atmosfera ;p

@Edit

@ Nastic

zgłaszam cię bo widzę , że jesteś jakimś dzieckiem które szuka tematu na którym będzie mogło pospamować.

@mamStresa

Nie pisze się "Szatanistów" tylko Satanistów ;/

Naucz się pisać !! Bo razisz

@ mamStresa

Jeżeli myślisz , że spamując będziesz fajny to się grubo mylisz jedynie możesz zebrać warn i na tym się skończy ;/ A i jeszcze jedno na tym forum nie toleruje się rasizmu !!!

Edytowane przez Bartek.B

97ky69.gif

Opublikowano

@up

Wiem , że coś takiego jest ale mi chodzi o to żeby założyć swoje i żeby tylko ludzie z tego forum wchodzili ;p

97ky69.gif

Opublikowano

Nieeeee tylko nie Facebook dawać na NK :D. Tak, wszyscy się podniecali jak "Anonymous" niby to miało zniszczyć facebook'a, a teraz to wszyscy chcą żeby na face było ;).

obraz24.png