Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę kupić Crossa

szajnaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogadam z ojcem to pojade do Wrocławia kuzyn ma chinola z allegro mówi ze jest ok tylko co sezon trzeba cos wymieniać ale to koszt max 50 - 100zł

wiem własnie że chopper i skuter to nie na polne drogi, wiec pozostaje cross lub quad :D Musze sie zdecydować to przyszłego miesiąca. KOlega nie sprzedaje Bombardiera ;/ Więc chyba quada wezme widziałem tez fajnego model BMW

Dostałem wiadomość, że mam wybrać między tymi 3 pojazdami:
http://allegro.pl/quad-bmw-x6-bordo-metalik-carbon-inne-dowoz-i1812097344.htm

http://allegro.pl/cross-125-cc-z-napinaczem-lancucha-model-2011-i1815593917.htmll

http://allegro.pl/cross-125cc-najwiekszy-wybor-5-kolorow-dowoz-i1833917762.html

Opublikowano

Zostań przy rowerze... pierdolca można dostać czytając takie posty pseudo znawców, te motory które są tam wsadzone to mają mniej mocy i zdolności od niepełnosprawnego dziecka z gimnazjum integracyjnego

Opublikowano
1. Czy opłaca się go kupić?

2. Czy to jest chinol?

3. Ile by jechał przy mojej wadze 70kg i wysokośći 179cm?

4. Da się zarejestrować?

5. Ile by zniósł gdybym go nie katował chodzi mi o jazde po wodzie, zabawy wjadz w błoto i w jak najkrótszym czasie wyjad z niego itd.

1. Nie. Uzbieraj więcej i kup coś lepszego - Yamaha, KTM, Honda (przykładowo).

2. Tak. Za taką cenę nie kupisz Cross'a japońskiego/niemieckiego/etc.

3. Z 50-60 km/h.

4. Nie.

5. Gdybyś go nie katował? Jazdy po wodzie, błocie, piasku, lasach + przejazdy przez wszystkie dziury, które są na drogach polnych. O to w tym chodzi.

nieźle wygląda jak na 50 i będzie moim zdaniem lepszy wyborem, niż "to coś"...

Nie o wygląd tu chodzi. Cross to motor, który i tak będzie brudny - jeśli na nim jeździsz - więc kupno tylko i wyłącznie pod względem wyglądu nie ma żadnego sensu.

Opublikowano

Dozbieraj do 3tys zł i kup sobie duzego krosa :D . Do 125cm,. :D

Mój kuzyn ma 186cm , ma 15 lat i ma krosa 50 :D . Ale jest to duży kros lepiej kup duzego :D

Opublikowano

Dozbieraj do 3tys zł i kup sobie duzego krosa :D . Do 125cm,. :D

Mój kuzyn ma 186cm , ma 15 lat i ma krosa 50 :D . Ale jest to duży kros lepiej kup duzego :D

Czy ja wiem czy jest za duży...Znam gościa z Liceum, jeździ Hondą HM 50....i raczej nie jest na nią "za duży"...a wzrostu także ma ponad 185cm...No i wiesz, od razu niech lepiej takiego dużego crossa nie kupuje może...?

Opublikowano

hmmm... mialem juz MIniBike 50ccm i Jawke 50ccm wiec wole jakąś 110 lub 125, Quady max 150 chyba kupie quada 150 od kumpla za 1400zł na miejscu bez problemu transportu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...