Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Service ] Waypoints ! Tibia Ng !

Spevil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A ja proszę o waypointa do 21 kiny z plate setem i skillami 56/55 i żeby szybko exp laciał i troche kasy

No tutaj najlepiej roty fibula :0 Jutro będę robić nam wpt żeby nie można było lurować ds-a ani z trapować więc dam :)

Level 80+

Skille 79/75

Jak skillować aby szybko rosło na Slimie?

Im wyższy skill tym wolniej idzie :) Po prostu skilluj bo powinieneś umieć na takim lvl :]

Opublikowano

Spevil mam jeszzce pytanie co do twojego avatara. Czy to jest Vegeta z Dragon Balla jak go bobibu przeciongnol na zlom strone? sory za offtopic

Opublikowano

To miejsce nie jest dobre dla druida, ponieważ:

-Nie ma fooda, duże waste będzie miał na manasach.

Chyba, że weźmie fooda ze sobą ale druid i tak dużo nei uniesie,

chyba, że kupi se brown mushrooms (2k-100)

100 mushrooms to jak 100 hamów.

Opublikowano
To miejsce nie jest dobre dla druida, ponieważ:

-Nie ma fooda, duże waste będzie miał na manasach.

Chyba, że weźmie fooda ze sobą ale druid i tak dużo nei uniesie,

chyba, że kupi se brown mushrooms (2k-100)

100 mushrooms to jak 100 hamów.

Niestety nie ma food ale można wziąć brown mushrooms które kosztują 1k - 100 ;)

Spevil mam jeszzce pytanie co do twojego avatara. Czy to jest Vegeta z Dragon Balla jak go bobibu przeciongnol na zlom strone? sory za offtopic

Nie wiem nie znam się ;)))

Opublikowano
A jak bocić i gdzie sorcem o 8 do 50? Dla pacc i facc. Słyszałem że czasami należy bocić n bez da tylko ze sword.

Facc :

8 - 20 trolle ab ?

20 - 3? roty fibula ?

3? - 50 necro house ? Tu ja nie wiem o0 pomyśl gdzie chciał byś po bocić i zrób to xD

Pacc :

8 - 20 trole edron ?

20 - 40 larvy ( przeważnie nikogo tu nie ma ) // mino dara

15 - 35 roty liberty bay // roty darashia ?

40 - 50 tomba jakaś xD // elfy na yalahar

Opublikowano

Spevil gdzie bocic na rooku? i prosiłbym o scrypta żeby bot np zbierał rope z trollow i kiedy caly cap bedzie zajety wracal do miasta i sprzedawal to, kase do banku dawal itd

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano
Spevil gdzie bocic na rooku? i prosiłbym o scrypta żeby bot np zbierał rope z trollow i kiedy caly cap bedzie zajety wracal do miasta i sprzedawal to, kase do banku dawal itd

aldee.jpg

WPT " ALL DEE " ROOK

Na roku tu zejć 3 poziomy niżej i odpal wpt ;)

żeby zbierał rope weź w Crave hunt w loot items PPM i na Add > Custom > 3003 ( wpisz id liny czyli 3003 ) [ żeby sprawdzić co ma jakie id PPM na przedmiot i " Show Item Number "

kiedy caly cap bedzie zajety wracal do miasta i sprzedawal to, kase do banku dawal itd

To już nie możliwe ng nie sprzedaje rzeczy ani nie wpłaca kasy do banku ;)

PPM - prawym przyciskiem myszy -.^

Opublikowano

Co do mojego pytania jak skillować.

Mam założyć całe najlepsze Eq i Knife jeśli jestem w Swordzie, i atakować z Full Defem Tak?

Bo chciałbym zostwić na noc bota na slimach. Jeśli mógłbyś to powiedz mi gdzie mgoe zostawić

go na noc?

Gram na PVP i chciałbym jak najmniej ludzi, więc powiedz mi gdzie najmniej ludzi i gdzie skillować mogę?

Opublikowano

Ok wielkie dzieki spevil zostawiam na jakiś czas i czekam na 8 lvl. Teraz main. Mam zamiar byc paladynem i isc do ab. dalbys mi tez waypointy do trolli ?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

53 kina skill słabe 66/64 (odpada Mount sterum) chciałbym i exp i zarobek eq Bs g arm k legi dragon shield :P

nie wiem czy an tym elf Fortess nie padne nigdy tam nie byłem a juz dopiero co bociłem ...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
53 kina skill słabe 66/64 (odpada Mount sterum) chciałbym i exp i zarobek eq Bs g arm k legi dragon shield :P

nie wiem czy an tym elf Fortess nie padne nigdy tam nie byłem a juz dopiero co bociłem ...

Spokojnie dasz rade, dla większej pewności mozesz omijać arcanisty ; ]

Bierzesz troche potów na wszelki wymadek i jest git

76561198001815076.png
Opublikowano

91 Elite Knight.

Skille: 83\80

SoV+MMS/Aveger

Non-pvp

Chciałbym wyciągać min. 85kexpa/h.

Dragi Yalahar odpadają (dużo ludzi)

Opublikowano

Mam założyć całe najlepsze Eq i Knife jeśli jestem w Swordzie, i atakować z Full Defem Tak?

Bo chciałbym zostwić na noc bota na slimach. Jeśli mógłbyś to powiedz mi gdzie mgoe zostawić

go na noc?

Gram na PVP i chciałbym jak najmniej ludzi, więc powiedz mi gdzie najmniej ludzi i gdzie skillować mogę?

Tak lecz na całą noc nie dasz rady po 3 -4 godzinach bardzo mocno zaczyna bić slime ;0 Potem postaram się zrobić zdjęcie mojego tajemniczego miejsca do którego nikt nie uczęszcza ;d

91 Elite Knight.

Skille: 83\80

SoV+MMS/Aveger

Non-pvp

Chciałbym wyciągać min. 85kexpa/h.

Dragi Yalahar odpadają (dużo ludzi)

W Yalahar zajęte a w Edron wolne ;DD Zobacz xD Jeżeli 85k/h to mutaded rat's albo ta Arena Gladiatorów na - 1 -2 - 3 - 4 tam będzie 120k/h jak jesteś sam

~~ DaPik !!

TROLLE AB

Opublikowano

go na noc?

Sprawdz czy pod pustynią (facc) są wolne spoty ze slimami ;p

Mało kto tam chodzi

76561198001815076.png
Opublikowano

Panowie nie dlugo kupię pacca i mam pytanko gdzie expić 53 kina i reszte to co podałem up :] prosze o gp i o exp

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano
Panowie nie dlugo kupię pacca i mam pytanko gdzie expić 53 kina i reszte to co podałem up :] prosze o gp i o exp

Barby, zółwie, małpy albo whatever.

76561198001815076.png
Opublikowano
Mi by sie WP przydalo na rooku na raty zeby szybko nabic 8

Przeciez jest " All dee rook " -.-----

dasz mi tego waypojnta wkońcu?

Bylem na fibuli lecz nie zapisałem scripta :\ Sorry dzisiaj wieczorem jeszcze tam będę to postaram się nie zapomnieć, Lecz wypróbuj to :

ROTY FIBULA

Opublikowano
co nie dzialja te all dee raty bo staje tam na kratak daje cave hunting laduje scripta i nic nie robi :/

Może napisałem żeby zejść najniżej jak się da a nie na kratce tej odpalać ? o0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...