Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Co wiecie o tym serwerze ? ----> http://slotex.pl/oferta-minecraft.html

Opłaca się u nich kupować ?

Bo z tego co zrozumiałem , płacisz raz na miesiąc 30zł [i to SMS !!] na 10slotów tak ?

Jeżeli tak , to najbardziej opłacalny serwer , przez sms ...

___

Warto u nich kupić ?

Co to jest serwer Bukkit ?

Mam serwer Hamachi , ma pluginy i takie tam

No i co , kupuje na slotex , 10slotów i mój serwer już się robi DEDYK BEZ Hamachi 24/7 ?

Bo ja nie rozumiem ...

Edit : Mam telefon , z norweską kartą , i z koronami co jak wyślę sms na 10slotów ? Doładuje mi i zabierze 60koron ?

Bo 30zł to 60 koron xD

Edit2 : Co to jest Hasło do panelu ? BO gdy wejde ''ZAMÓW'' to pisze żebym podał e-maila oraz HASŁO DO PANELU

co to jest ? :D

Edytowane przez PanHarnaś

x

Opublikowano

te hasło do panelu to typ mowil ze nie trzeba mieć kąta wpisujesz e-mil nowe haslo i tam wysylasz sms i kod z .. I natychmiastowo dostajesz ...i tam lagow to pewnie czasami sa srednie czasami nie ma bo tak okolo 17 typ od slotexu podal mi pare serwerow klientow i na 1 bylo 17/30 osob to lagi takie minimalne/srednie byly pytalem sie wlasciciela i graczy tego serwera czy sa lagi itp mowil ze jest git i tez chyba dzis albo jutro kupuje u nich a jak beda lagi to przeniose na netshot tam pare pytan nawet waznych jeszcze zadalem dla typa o 23 ale pewnie juz go nie bylo i jeszcze nie odpisał

Ps pisze z fona wiec ...

Opublikowano

No dobra , a teraz mi napiszcie jak to sie odbywa..mam serwer hamaci z pluginami , rejestruje sie tam , i co dalej bd musial Robic ?

x