Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś grałem w cabala ale przestałem i wczoraj zacząłem znowu chciałem się zalogować na stare konto ale nie pamiętam passów.

Wie ktoś jak przypomnieć? Może na e-maila przychodzą passy całościowo?

Na stronie jest przypomnienie ale jakieś dziwne ;/

Opublikowano

możesz mniej więcej podać date kiedy ostatnio grałeś? bo chyba po ep III wprowadzili kod zabezpieczający konto (ten przy wyborze chara) więc jeśli grałeś przed wprowadzeniem tego i nie wpisałeś sobie kodu tego do konta, to musisz zrobić tak

- przypomnieć sobie passy, na e-mail przychodzi chyba link, w którym możesz sobie zmienić haslo, albo losowo wygenerowane hasło, które później zmieniasz na swoje (nie pamiętam jak to tu było)

- jeśli wpisywałeś ten kod to ten punkt nieważny jest dla cb, ale jeśli nie to tak

# nie pamiętam teraz czy jeśli kodu nie było to czy konto się blokowało czy nie, ale chyba nie, więc kod albo podajesz na stronce albo przy logowaniu (pierwszy jaki wpiszesz taki zostanie [tak kiedyś miałem przynajmniej na starym koncie]) albo bedziesz musiał napisac o to do supportu (oczywiście po angielsku [nie używaj translate])

nie wiem dokładnie wszystkiego bo miałem podobnie ale to dawno temu, a do niektórych rzeczy nie mam dobrej pamięci, więc mogłem się pomylić

jeśli się nie uda pozostaje nowe konto niestety :/

Opublikowano

To nie to. Bo ja gram teraz. Ale chce zmienić hasło bo podałem koledze z gilldi je. Niby nic ale dla bezpieczeństwa chce zmienić.

Opublikowano

tego nie podałeś wcześniej :D

wchodzisz na strone (www.cabalonline.com), logujesz się na konto (pierwsze litery passów z dużej litery, chyba ,że masz cyferki ;p )

wchodzisz w ustawienia konta, wybierasz zmiane hasła i wypełniasz pola (może ci się pokazać że się nie zmieniło, ale sprawdź wtedy w grze czy się zmieniło, czasem to wariuje :D)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...