Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podwajacz... Kupić znów?

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem to ja mam do Was pytanie ;) Jak myślicie, opłaca mi się teraz kupować podwajacz? Mam już dawno FE, 28PP (chcę do 36), 17 części apisa i 0 LF4 - i o to głównie chodzi. Myślicie, że kupować podwajacz i całą energię klikać, robić wrota, bocić na boxach i ładować w skrzyneczki? Ewentualnie jeżeli ktoś ma buga na kupno LF4, to zapraszam na PW, mogę się zamienić za równie przydatny bug nieopublikowany ;)

Opublikowano

nie full lf4 =ban tylko bacac dalej zwiekszasz szanse swoje na bana proste a konto dobre wiec szkoda by bylo jak cos:)

Opublikowano

Kolejni ludzie nie majcy o niczym pojecia ;)

Ja jaknajbardziej polecam ci kupic tego podwajacza , sam go mam i zbiera swietnie , wrota z darmowych energi alfa beta gama trzaskasz prawie codziennie.

Opublikowano

nie full lf4 =ban tylko bacac dalej zwiekszasz szanse swoje na bana proste a konto dobre wiec szkoda by bylo jak cos:)

Ja nie pytam kurwa o to, czy bocić, bo to jest moja sprawa, tylko czy kupić znów podwajacz.

Kolejni ludzie nie majcy o niczym pojecia ;)

Ja jaknajbardziej polecam ci kupic tego podwajacza , sam go mam i zbiera swietnie , wrota z darmowych energi alfa beta gama trzaskasz prawie codziennie.

Wiem, jak zbiera, przecież miałem, piszę o ponowne. I właśnie z wrotami i uri x2 baardzo ciekawie by się szukało apisów i lf4... :) I chyba kupię.

Opublikowano

kup kup to się bardzo opłaca wim bo mi sie skończył tydzień temu nie kupiłem bo kasy mnie miałem ale rużnica jest kolosalana także naprawde kupuj

Opublikowano

Kupuję więc.

A mógłby mi ktoś doradzić w sprawie dedyka? Do postawienia mam 4 konta. Nie drogo z możliwością 24/7. Przy okazji jakiś instruktaż jak się komuś chce, czy coś :)