Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec mam taki problem chcialem usunac jave zaczolem od usuwania folderu i gdy chce ponownie zainstalowac jave wyskakuje mi blad ta akcja jest prawidlowa tylko dla produktow ktore sa zainstalowane prosze o pomoc

15.jpg

Opublikowano

Nie ściągasz bo wirusy będziesz miał? xD Człowieku Jest takie coś jak antywirus <_<

@topic.

PanelSterowania i tam się usuwa . Jeśli nie potrafisz ogarnąć banalnego PaneluSterowania. Ściągnij RevoUinstaller.

xxx

Opublikowano

Nie będe robił spamu. I nie czepiam się. Tak naprawdę aby zainstalować nową javę (myśle że o to ci chodzi) wystarczy ściągnąć nową wersję :)

xxx

Opublikowano

chodzi oto ze jak chce zainstalowac nowa jave (ze strony sciagalem najnowsza wersje kilka razy)wyskakuje mi komunikat czy chce reinstlowac jave ,daje tak i puzniej wyskakuje blad ta akcja jest prawidlowa tylko dla produktow ktore sa zainstalowane a jak usuwam w panelu sterowania (blad krytyczny) uzywalem takich programow jak :revo unistaler, ccleaner, zaden z nich nie pomogl

15.jpg

Opublikowano

Java nie jest dogłębnie usunięta a chcesz instalować nową, usuń z rejestru. Pomoże? - oby. :D

@UP

1 min, refreshujemy co 24h :D