Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieumarli ;]

Karolito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehm, to teraz kto inny cię w ch*ja robi. Pół-ludzie to Człowiek skorpion, Wężowy miecznik itp. A na Graczy to są np. Silny przeciwko sura, nie ma takiego ogólnego bonuska

reklama RMCF1902

Opublikowano

a jak sie nazywaja ci na atntydzie?? chce absy zrobic i niewiem za pomoc dam *5

Opublikowano

na atlantydzie na początku są lodowe potwory dalej są lodowe golemy a na 2piętrze są moby które niemam pojęcia czym są ale to chyba ludzie xD

Opublikowano

a jest chociaz taki bonus silny przeciwko lodowym golemom??? chyba nie :) a wiec jak sie nazywa Abs na golemy z Atlantydy?

Gość w4rezman
Opublikowano
Ehm, to teraz kto inny cię w ch*ja robi. Pół-ludzie to Człowiek skorpion, Wężowy miecznik itp. A na Graczy to są np. Silny przeciwko sura, nie ma takiego ogólnego bonuska

Nieprawda! pół-ludzie to bon przeciwko KAŻDEJ klasie postaci (sura,woj,szaman,ninja)

Opublikowano

a jest chociaz taki bonus silny przeciwko lodowym golemom??? chyba nie smile.gif a wiec jak sie nazywa Abs na golemy z Atlantydy?

Opublikowano

Zna ktos Absy na te z lodowej ziemi i z atnatydy??Tzn.Jak sie nazywaja te Absy

Np:Nieumarli-Dt i tak dalej zna ktos???

Opublikowano

Kto glupoty gada ze Mechranty sa na 2 poziomie atlanty ? tak to wlasnie te mobki podobne do zaprysow tylko niezsze :) sa na 1 poziomie wystarczy dalej podejsc

i nie na wszystkie mobki sa abski na atlante i lodowa nie ma na drzewa nie ma (chyba ze zaliczysz jako zwierze) np. na dzikusy tez nie ma

Pomogłem? Daj + !! :)

Opublikowano
Kto glupoty gada ze Mechranty sa na 2 poziomie atlanty ? tak to wlasnie te mobki podobne do zaprysow tylko niezsze :) sa na 1 poziomie wystarczy dalej podejsc

i nie na wszystkie mobki sa abski na atlante i lodowa nie ma na drzewa nie ma (chyba ze zaliczysz jako zwierze) np. na dzikusy tez nie ma

aha,thx wielkie

Pzddr

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

No i poco odkopujecie topic sprzed roku ?! Na PL dzialaja bony na nieumarlych ....

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Odkopany, nieodkopany, niewyjaśniony.

Nieumarli - so-han i dt.

Diabły - tylko ognisty król i setaou

Półludzie(teraz Ludzie) - wszystkie klasy postaci, tj. woj, sura, szaman i ninja.

Opublikowano

Dodam tylko ze kartofel sie myli,albo pomylil. na PL nie dzialal bon na diably,na nieumarle dzialal zawsze bo to podstawa graczy chodzacych maniakalnie na kowala/ripa w dt (np mnie :D)

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Nieumarli to Demoni Łucznik, Demoni Żołnierz, Zarażony Człowiek, Demoni Przyw., Brutalny Demoni Przyw., Latająca Czaszka.

Wiem jeszcze że na Tchórz. Zaprzys. Komand. działa na niego bonus silny przeciwko pół-ludziom

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Kurde tu się wypowiadają osoby co chyba 41 lvl wbiły i w DT bonusem na diabły świeciły o0

Nieumarli - DT (myślę że zarażeni to też nieumarli...?)

Diabły - Grota (Doyum chyba też)

Pół-ludzie - Wężowy łucznik, miecznik itp. co na pustyni .

Ew. tak jak UP powiedział

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...