Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup auta

sorantor250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeździłem A8 kolegi ojca, mam 15 lat także wiele Ci nie powiem ale jeździ się nim super, trochę krowa ale nie czuje się tego w czasie jazdy tylko podczas parkowania, i żeby nie było ja prowadziłem

Opublikowano

8,4 l w audi a8? Chyba jak jedziesz 60km/h. Nissan primera p11 20 td 90 km 2000 r spala nawet 7 przy jeździe 100-130.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

8,4 l w audi a8? Chyba jak jedziesz 60km/h. Nissan primera p11 20 td 90 km 2000 r spala nawet 7 przy jeździe 100-130.

Tyle tylko, ze to auto dla plebsu

Opublikowano

@Nastic

Hahaha na pogaduszkach możesz pytać o wszystko ;/

Mój szwagier ma A8 i mu się bardzo dobrze jeździ ;p

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Volkswagenem Phaeton ktoś z rodziny ma ( nie pamiętam kto ) świetny jest MOIM ZDANIEM

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Czyli widzę, że głównie polecacie VW i Audi. Muszę się jeszcze poważnie zastanowić nad wyborem, ale po zakupie dam znać.

Opublikowano

@UP

Weź się nie ośmieszaj, Laguna to klasa średnia, nawet nie porównuj jej do Phaetona.. Avensis kupiłem dlatego, że to młodsze auto, i dlatego, że będzie ją zdecydowanie łatwiej odsprzedać.

Opublikowano

@UP

Weź się nie ośmieszaj, Laguna to klasa średnia, nawet nie porównuj jej do Phaetona.. Avensis kupiłem dlatego, że to młodsze auto, i dlatego, że będzie ją zdecydowanie łatwiej odsprzedać.

Co klasa srednia?

Jezdzilem Phaetonem (jednym z nowszych) i najnowszą Laguną. VW jest droższy i gorszy, ma słabszy dźwięk, mniej opcji, mniejszy bagażnik... ogólnie chujnia. Laguna bez porównania lepsza, każdy mi to mówił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...