Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Let's Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kazdy z was kiedys chcial nakrecic znane wszystkich Let's Play'e lub juz to zrobil co mu sie nie udalo. Zalozylem ten temat z mysla o wszystkich, o tych poczatkujacych i o tych bardziej zaawansowanych Let's Playerow. Bron Boze nikt tutaj niczego nie bedzie reklamowal. W tym temacie prosilbym was o podzielenie sie waszym doswiadczeniem w tym temacie, zalezy mi na wypowiedziach tych co nagrywali/nagrywaja i tych co ogladaja ( czemu tych co ogladaja? Poniewaz dziekl widza slawni LP sa tacy slawni [ Cuz za sensowna wypowiedz^^]. Chcialbym aby kazdy z was napisal o tym co mu sie podoba w Let's Playach z minecrafta a co nie. Jakies swoje pomysly na ten temat i pisal wszystko co zwiazane z tematem

Moze i ja sie krotko na poczatku napisze cos zwiazane z moja kariera.

Na poczatek napisze rzecz najwazniejsza, a jest to humor. Kazdy lubi komedie jednak tutaj trzeba zachowac umiar, zbytnia przesada odpycha ludzi, zas zbyt wielka powaga robi to mocniej.

Jesli krecisz nastaw sie, ze na poczatku nie bedzie latwo. Zdobywanie widzow idzie strasznie trudno , trzeba myslec nad reklama, bez niej nie wybijesz sie za wysoko.

Nie ograniczaj sie do Minecrafta, wiadomo tym zaczac najlatwiej, jednak nie nagrywaj tylko tego, jest wiele rownie wspanialych gier.

Mam nadzieje, ze na poczatek to wystarczy w dalszej dyskusji wypowiem sie jeszcze nie raz i zawsze moge odpowiedziec na jakies pytania

Z powazaniem Vado.

PS: Wiem, ze podobny temat byl, jednak ograniczal temat do tego jakie serie najbardziej lubicie, a ja chce poruszyc kwestie bardziej ogolna. Jesli wystapi spam temat prosze zamknac, jednak jesli bedzie prowadzona w miare inteligentna dyskusja prosze zostawic :P

Opublikowano

Ja tylko powiem, że Minecraft to bardzo trudny materiał na Let's play. A najważniejsze? To zależy od charakteru - niektórzy po prostu nie są do tego stworzeni. Jeśli ma się dobry charakter, to trzeba zawsze pamiętać o humorze. Albo kręcić poradniki. Oczywiście w grę wchodzi także multiplayer. Może być tak, że lepiej kręcić samemu, albo z kimś, albo też z grupą. Tyle ode mnie.

Opublikowano

2 osoby to norma, przy większej ilości jest tłum i zaczyna robić się chaos.

Tak wgl, twoje słowa już padły. Lekki offtop bądź spam i temat do kosza, ale widzę że, jesteś świadomy tego. ;)