Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban call of duty black ops.

katasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , wiecie może jaka jest procedura banowania , jeżeli ktoś cię zgłosi ( gracz ) , sprawdzają konto ? da się coś wymyślić , żeby nie złapać bana :/ ( kill cam na wh.....)

Opublikowano

Siemka , wiecie może jaka jest procedura banowania , jeżeli ktoś cię zgłosi ( gracz ) , sprawdzają konto ? da się coś wymyślić , żeby nie złapać bana :/ ( kill cam na wh.....)

Nie da się.

Opublikowano

Tak naprawdę to nie ma co się za bardzo przejmować bo np. Ja mam wh już z 3-4 miesiące i naprawdę czasami nawalałem na chama (po ścianach itp.) mam już z 1000 zgłoszeń :P (tak naprawdę nie wiem ile ale na pewno dużo) i nadal nie mam bana.

8dcad97e414b32a2971cba1.png
Opublikowano

Tak naprawdę to nie ma co się za bardzo przejmować bo np. Ja mam wh już z 3-4 miesiące i naprawdę czasami nawalałem na chama (po ścianach itp.) mam już z 1000 zgłoszeń :P (tak naprawdę nie wiem ile ale na pewno dużo) i nadal nie mam bana.

No to ładnie ja cisne z 2-3 tygodnie i to ostro 3 prestiże w ciągu 2 tygodni ; oo po 2-3h dziennie grania ale mam taki przypadek otóż mój kumpel odpalił wh (co prawda ostro po ścianach walił) zagrał 1 dzień i na 2 dzień wyłapał bana !

Jeżeli Ci pomogłem daj

add.png ! Nie bądź żyła !

18342.png

35807.gif

35511.png

35929.gif

35823.png

1504829195.png

Opublikowano

ja wbiłem jeden prestiż na wh ( wyjebane już w BO bo na mw3 się szukuje :P ) i banik :)

to jak wy gracie ? ja jeszcze nie mam bana a wbiłem 5 prestiży(w nie cały miesiąc)

Opublikowano

normalnie ... ale ja już swoje nagrałem w BO a po rozpadnięciu się klanu starego nastała rutyna ;/ w mw3 nastąpi reaktywacja tak więc czekam do 8 listopada :D

Opublikowano

A ja gram ciągle z aimbotem (nospread, perfekcyjny autowall) od wydania black opsa i nie mam żadnego bana oprócz na paru serwerach.(hax mój nie jakieś gówno płatne typu catalyst shit).

Opublikowano

A ja gram ciągle z aimbotem (nospread, perfekcyjny autowall) od wydania black opsa i nie mam żadnego bana oprócz na paru serwerach.(hax mój nie jakieś gówno płatne typu catalyst shit).

Podasz link na pw ?

Opublikowano (edytowane)

hax mój nie jakieś gówno płatne typu catalyst shit

Publiczny netCoders ?

Fajnie, że wy tak gracie bez bana, mój kolega ma bana od TreyArch na 3 kontach z Black Opsem.

Czytałem, że nie sprawdzają raportów tylko tabele wyników, KD, liczbę strzelonych Head Shotów itp.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...