Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hak

3...kropki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , słyszałem że istnieje taki hak że akceptuje ziomkowi handel istnieje taki coś ?? jeśli tak to podasz link ? thx z góry ... Wiem ,wiem nie prosi się o haki ale ja bardzo ładnie prosze

Opublikowano

nie, nie istnieje taki hak. jeśli ktoś daje ci takiego to na 100% keylogger

21191.jpg

30941.jpg

30235.png

30285.gif

30254.png

Opublikowano

Słyszałem że jest taki brazylijski.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Powiem wam 1.Może i jest TradeHack ale programista który to zrobił albo się podzieli bardzo zaufanej grupce kolegów albo sam będzie używał(to 1 najczęściej).Ten programista tego nie opublikuje na żadnej stronie bo chce się popisać że stworzyła takie coś.Więc nie liczcie na cud że ktoś wam da trade jeżeli nie po znajomości.

League of Legends

Opublikowano

a wiec tak jest trade hack i jest na takim Hiszpanskim forum ale nikt z nas go nie dostanie bo trzeba byc vipem na tym forum a za vipa tam sie nie placi tylko jakos go trzeba zdobyc i dostaja go najbardziej zaufane osoby wiec my nie nawet ci z Hiszpani to tylko nieliczni go maja

na elitepvpers a ni na zadnym innym forum go nie znajdziecie

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...