Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] The-Game 24/7

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The-Game

Adres ip

http://69.142.106.59

Prędkosć: 1000x

Parametry VPSa:

RAM: 2Giga

Procesor: 2giga

Szybkosć łacza: 12mb/s na lepsze mnie nie stać ^^:D

Proszę bez zbędnych opni o moich poprzednich serwerach tylko same nie wypały

To już jest prezentacja po becie !

Proszę wszelkie pytania odnośnie serwera kierować do supportu

graphic.png

76561198162331360.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

facepalm, sam mówiłeś nam, że jest pełno bugów i nie ma spolszczenia..

A Ty masz takie literówki, że głowa mała, zbugowane niektóre rzeczy i znowu nadodawałes pełno pierdół, które nic nie pomagają w grze a ją syfią.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

SIlnik nie ma bugów Kujonku... Gram sam mam serwer na którym grają koledzy czasami zdarza się jakiś błąd który można naprawić za pomocą panelu admina. Mianowicie opcji Napraw. Nie ma się co martwić zawsze znajdą się osoby którym nic się nie podoba. <_<

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

serv działa bardzo dobrze tylko

tylko jedno małe zastrzeżenie mam pasek skrótów nie działa

no i jeszcze jak masz raporty i wiadomosci to nic sie nie pokazuje przy napisie tak jak w plemionach orginalnych ze jak ma sie jakis raport albo wiadomość

Opublikowano

macie jakieś lagi na serwie ??

jakies lagi tam są

więc dlatego proponował bym zmienić prędkość serva na 1000 (żeby serv dłużej postał)

i zmienić u szlachciców żeby zbijali poparcie 50-55 a nie 20-30

a i jeszcze jedno jak nie chcesz cziterów na servie to usuń masową rekrutacje

Opublikowano

już wiem bo to jest w tych wioskach co były na środku mapy i były na maks rozbudowane

a ty po zrobieniu poprawek serva i spolszczenie to nie zrobiłeś resetu gry i dlatego się dzieje tak jak się dzieje

no i jeszcze zauważyłem ze nazwy jednostek nie są po polsku w tych wioskach gdzie nie ma łuków

Opublikowano

Start cholernie się mi nie spodobal. Raz, że opusczone wioski na środku serwera, które poprzejmował Mosche to jeszcze zmiana prędkości co utrudnia reszcie dogonienie go.

Niewiem kiedy co poniektórzy zrozumieją, ze po takich zmianach robi się reset kont.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Start cholernie się mi nie spodobal. Raz, że opusczone wioski na środku serwera, które poprzejmował Mosche to jeszcze zmiana prędkości co utrudnia reszcie dogonienie go.

Niewiem kiedy co poniektórzy zrozumieją, ze po takich zmianach robi się reset kont.

nom przydało by się to przynajmniej we wszystkich wioskach łuki będzie można robić

Opublikowano

trudno się mówi ja wiem że reset kont trzeba zrobić taki tępy nie jestem jak tobie się nie podoba to nie graj na serwie ;)

Wiesz, ale go nie robisz, albo nie umiesz zrobić. Pozatym mógłbys użyć kilku głupich przecinków, bo robisz z normalnej wiadomości jakiś tajny szyfr. Nie podoba mi się, dlatego też nie zamierzam póki co grać. No chyba, że zrobisz reset, bo zapewne nie tylko mi się to nie podoba.

Modna sygnatura.

Opublikowano

na razie reset nie bd potrzebny zrobię to jak bd tak może o 21 lub jutro się zobaczy jeszcze jak bd więcej skarg na takie wioski to się zobaczy a interpukncji nie używam po co mi i tak to forum tylko :P

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

nie ma bugów to nie ma - jak uważacie.

Imperialtribe jednak miał cały czas po 20+ graczy online, kilka razy 30+, już w tym tygodniu gdzieś będzie nowa maszyna to będzie całkiem ciekawie.

I nadal, myśląc rozumem OHS'a muszę się przyczepić do tego, że po założeniu konta nie jest spolszczone, że mur obronny nie jest naprawiony i spolszczony, że zastępstwo jest ale nie działa, co daje więcej multikont.. itd.

Pozdrawiam,

PS. Czemu taka brzydka mapa, może jakieś krzaczki dodasz?

PS2. Uważajcie, bo jak OHS zacznie przegrywać i będziecie mu zabierać wioski, to Was zbanuje.

Pozdrawiam jeszcze raz ;)

Nie będzie niczego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...