Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie ja zaczne grac to pewnie skoncze na 100++ lvl ale mam pytanie w co wkladac w magu:

1. Ktore skille w passiwie bo to jest podstawa i to jako 1(/2)

2.Ktory mastery najpierw ogien/lod/elekrycznosc ??

3. ktory drugi ??

4. ktory trzeci :)

Opublikowano

1. Ktore skille w passiwie bo to jest podstawa i to jako 1(/2) Wszystkie po 50 lvlu oprocz tego co ma 1 hit bo to badziewie

2.Ktory mastery najpierw ogien/lod/elekrycznosc ? starasz rozwijac sie wszystkie chociaz na poczatku tz do 36 lvla wybierasz sobie 2 ogień + cos jeszcze

Jak coś pisz:P

16435562.jpg
Opublikowano

Incar musi pakować generalnie we wszystko, Będzie ci brakowało punktów na maksowanie, ale po tem długo nie będziesz miał nowych skillów i wtedy sobie odrobisz. Po resecie kupuj te skille od 36lvl a z passive czy jak to sie tam nazywało to wszystkie oprocz tego co sie dostaje na 1lvl.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Jak kto lubi, Ja bym powiedział ze kicha. Te skille na 51lvl polecam maksować bo są świetne na pvp.

Opublikowano

Ale na reszte Ci nie starcza, a po 2 na 130 lvlu bedziesz miał problem kompletny...

Zobacz sobie na symulatorze na 130 lvl z tymi twoimi skilami na pvp jak wygląda build i z all skilami z passiv

16435562.jpg
Opublikowano

Ja sobie nie wyobrażam postac na 130lvl bez 2 resetów (2gi za acclaim coins) Bo jakos trzeba do tego 130lvl doexpić a robienie builda z wyprzedzeniem o 30 lvl to też masakra.