Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Bez Menu

killah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Funkcje

- Super Jump (CTRL)

- NFD (AUTO)

- Stamina (AUTO)

- Gold Premium (AUTO)

- No Spread (AUTO)

- Fast All (AUTO)

- No Recoil (AUTO)

- No Bounds (AUTO)

- Scope (Prawy button myszy)

- Speed(auto)

- Dig(alt)

Download:hkkp://rs780.rapidshare.com/files/254533632/ShaDrocK_v3.rar zamiast kk = tt

Skan:(porawiony) hkkp://www.virustotal.com/pl/analisis/e589142e6f990f95c32bdca477a6893e29fa103e6f0a0c52886840879126344a-1247312242 zamiast kk = tt

Sygnatura w ładowaniu 99.9%

Opublikowano

a skąd wiesz że nie jego? a może ktoś już go skopiował na inne forum!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Whisper sam hacków robić nie umie, kopiuje z innych for nie działające albo detected a innym głupoty zarzuca...

Żal mi typa, ale ok - patology ;)

Masz 5, mi działa.

I powie mi ktoś czy gold z hacka daje prawdziwe +50% czy to tylko wizual?

Opublikowano

Whisper a ty jakiegoś hacka napisałeś że innych jedziesz ?? Poza tym ty jak zawsze masz coś do powiedzenia - dopisujesz się do każdego tematu! - pomogłeś komuś chociaż raz - stworzyłeś coś co pomogło komukolwiek z forum (nie mówię tu o lechowaniu) - dołączyłeś się niedawno i piszesz ot tak sobie by coś skrobnąć - chodzi ci o range - hmmm ....

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Acha

Następnym razem rozwiń wypowiedź, inaczej nagrodzę Cię warnem / qulpak14

Sygnatura w ładowaniu 99.9%

Opublikowano

Cheat Spoko , polecam :) 5*

A whisper .. Ty to weś idz do domu .. :)

ja się zajmuje cheatami od 2 lat .i takich historyjek jak ty piszesz ze przerobiles to nie slyszlalem :)

Opublikowano

killah po prostu wstaw ten kod a nie dajesz głupkowate odpowiedzi - sam ostatnio jechałeś kogoś za spam a teraz odpowiedź typu "Acha" to twoim zdanie co jest?

Opublikowano

Hack nie jest jego! Tego hacka sciagnal ciec z innego forum a dokladnie z GHB i sobie przypisuje ze on zrobil tego hacka a to ladna sciema w huj. AUTORAMI TEGO HACKA SA w4rlock, Willi27 i ShaD!! Wiec koles nie przypisuj sobie czyjej pracy bo to nie jest TWOJ HACK LAMO!! POSZEDL JUZ RAPORT za to ze kurwo przypisujesz sobie czyjas prace!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...