Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o oceny aut

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moj Nissan

pzcg.jpg
jaz4.jpg
3gk.jpg

Całkiem niezłe, jedynie kolorystyka mi się nie podoba, 7/10.

hha8.png
0ewx.png
mejw.png
1a1n.png

Całkiem fajne malowanie, dokup jeszcze jakiś pakiet karoserii do tego wozu i będzie git, 7/10.

PS. Po raz kolejny proszę o umieszczanie zdjęć w spoilerach, by nie rozciągać tematu.

Opublikowano

Całkiem fajny tylko dokup spoiler i jak dla mnie mógłbyś zmienić ten niebieski na jakiś inny 7/10

@down

Spoiler możesz ten za około 800SB kupić te pasują według mnie, a co do koloru to pomarańczowy z niebieskim mi nie pasują chyba że je jakoś rozjaśnisz/przyciemnisz .

Opublikowano

10/10 raczej nie, myślę że 8/10.

Jedynie neon nie pasuje kolorystycznie do reszty wozu, nie licząc tego jest ok.

+ dodałbym coś jeszcze po bokach i lekko zmodyfikował kolory.

Pomocnik
Opublikowano

Pewnie będzie słaba ocena. Ja lubię glebę i dobrą fele. Nie lubię jakiegoś przesadniego tuningu i tylko mi takie wozy się podobają :P

53t.png

Pomocnik
Opublikowano

No to jednak widać różnicę gust. Ja gustuje tylko w takich (real foto) ^^ Tuning to nie tylko są naklejki :/ 972144_526040644123878_314139045_n.jpg

Opublikowano

Pewnie będzie słaba ocena. Ja lubię glebę i dobrą fele. Nie lubię jakiegoś przesadniego tuningu i tylko mi takie wozy się podobają :P

53t.png

Szarlotek ma troche racji. Felgi okropne. Proponuje dac pomaranczowe a samochod bez naklejek bedzie bardzo ciekawy i ladny ,tylko zmien kolor na szary lub na bialy. Ten wyglada nierealnie i brzydko ;( Dam 4/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...