Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]KDBot dla Vsro

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do Dc po użyciu Buffa lub Skila atakujacego należy calkowicie usunąć KDBOT i rozpakowac od nowa ... NIestety na Vista i Win7 tak sie dzieje ... I nie ma innej rady tylko usunac i od nowa szystko ustawic :L)

Opublikowano

Chyba nie było jeszcze bota, który ma tyle błędów ...

Cały czas mam run time 5, nawet jak odpalam przez admina, a poza tym na epvp pisali, żeby zmienić ustawienia unicode na Angielski(USA) i wtedy nie ma run time 5, ale jak zmienię to unicode to mi net nie działa, nie mogę ściągać plików ani silki się nie włączają .. wie ktoś co z tym zrobić?

Opublikowano

Co do Dc po użyciu Buffa lub Skila atakujacego należy calkowicie usunąć KDBOT i rozpakowac od nowa ... NIestety na Vista i Win7 tak sie dzieje ... I nie ma innej rady tylko usunac i od nowa szystko ustawic :L)

ty no ja mam win xp... anie viste badz win 7 ...

Opublikowano

A język w kompie na angielki(stany zjednoczone) zmieniłeś i unicode??(od visty w przód nie trzeba żadnych unicode zmieniać tylko język!!!)

Do tych co psioczą na KD .. weźcie sobie zakupcie mbota za 5$ i po sprawie a boty do których trzeba użyć szarych komórek zostawcie z boku

Opublikowano

Tak jak mówi wyżej wystarczy zmienić w W opcjach językowych i regionalnych na jezyk angielski(usa) i nie będzie wyskakiwał run time error 5

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

ja mam wszystko ok w nuconectorze pisze ze polączono z serwerem podczas wlączania sie silka ale silk sie nie wlącza tylko staje na 234,000k uzycia pamieci:) ktoś coś wie na ten temat?

nadal nie działa, zallll

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem, bot czasami ma brak odpowiedzi... A jak wyłączę bota, z 5 min pobije moby sam lub np. wrócę się do miasta to wywala błąd od phConnector...

Opublikowano

Teraz pytanie, np. chciałym bocić na Euphoric Online.

Teraz jak włączam IP FInder nie chcę wyszukać mi tego serwera, pokazuje tylko cztery.

Teraz pytanie brzmi jak to zrobić żeby też ten Euphoric Online tam był.

Liczę na szybką i pomocną odpowiedź. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...