Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby to był herobrine w 1.8.1?!

ominges

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rozpocząłem dzisiaj grę w singleplayer, i zbugowało mnie i mogłem widzieć przez ściany:

20110918142409.png

następnie zobaczyłem dziurę jak szedłem po drewno(ja jej nie zrobiłem, a gram na peaceful):

20110918142832.png

@edit o i jeszcze, potem jak byłem koło domu to słyszałem dźwięki chodzenia po drewnie!

jOABuHG.png

Opublikowano

w 1 screenie, to opuszczona kopalnia i pajecza sieć. A na 2 screenie tak ci się wygenerowało i tyle ^^

ale przecież muwię że tej dziury tam nie było tylko było drzewo ale je ściąłem!

@BosskiRoman

tam jest coś z drewna!

jOABuHG.png

Opublikowano

jejku jak sie generuje mapa na nowo to zaczyna się na normalu i wtedy może enderman zaszalał :D

ale ja calyczas grałem na peuceful, i tej dziury tam nie było!!

jOABuHG.png

Opublikowano

endermanowie mieli imprezke ;p

z kad wiesz czy nie bylo

moze zapomniales i ze tam byla ;p

herobrine nie istnieje

usuneli

jest mod na to ale chyba na 1.8 nie ma (a moze jest)

6rlpEiq.gif

Opublikowano

endermanowie mieli imprezke ;p

z kad wiesz czy nie bylo

moze zapomniales i ze tam byla ;p

grałem na peucyful!

i tam było drzewo ale je ściąłem a jak wszedłem do tej dziury to było 3 kratki wysokości!

jOABuHG.png

Opublikowano

W Opuszczonych Kopalniach jest drewno... skrzynki, płotki, tory... a ta dziura się wygenerowała i tyle. Nie musiałeś na nią zwracać uwagi. Zobaczyłeś coś dziwnego to potem wszystko Ci się dziwne wydawało...

Opublikowano

(...)

To jest nowy generator (poczytaj sobie co zostało dodane do BETA 1.8.1 to będziesz wiedział dlaczego tak jest) i to jest nowa wersja...

Są bugi i nic nie poradzisz ja dziś w jednej kratce natrafiłem na lawę (koło adminbloka)

(chodzi domyślam się że dobrze o tym wiesz, i chcesz sobie posty nabić albo dzieci wystraszyć, albo sam jesteś jakimś dziesięciolatkiem który myśli że wszystko jest doskonałe itp.)

Po prostu teren się nie zapisał poprawnie i stąd ta dziura.

Bo na creepera za kwadratowa.

@DOWN

Zrozum typowy bug...

Nie zapisał się do końca świat...

Moim zdaniem TEMAT DO ZAMKNIĘCIA BO SIĘ ROBI SPAM...

Nabijanie postów...

@Edit

Człowiek napiszę prawdę to dzieci plusują....

KONIEC NA TYM KONCIE

Opublikowano

W Opuszczonych Kopalniach jest drewno... skrzynki, płotki, tory... a ta dziura się wygenerowała i tyle. Nie musiałeś na nią zwracać uwagi. Zobaczyłeś coś dziwnego to potem wszystko Ci się dziwne wydawało...

generator map nie generuje takich dziur!

jOABuHG.png

Opublikowano

Jeszcze nie raz, nie dwa Cię zaskoczy co generator potrafi wykombinować :)

Po Twoich postach mogę stwierdzć, że długo nie grasz w MC więc posłuchaj innych którzy grają dłużej (ja sam gram pół roku) i nie miałem do czynienia z Hero więc odpowiedź jest prosta - Brine nie istnieje :)

To po prostu generator tak się zabawił, a to drewno to jak wcześniej ktoś powiedział nowo dodane opuszczone kopalnie.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Jeszcze nie raz, nie dwa Cię zaskoczy co generator potrafi wykombinować :)

Po Twoich postach mogę stwierdzć, że długo nie grasz w MC więc posłuchaj innych którzy grają dłużej (ja sam gram pół roku) i nie miałem do czynienia z Hero więc odpowiedź jest prosta - Brine nie istnieje :)

To po prostu generator tak się zabawił, a to drewno to jak wcześniej ktoś powiedział nowo dodane opuszczone kopalnie.

aha kiedyś zobaczyłem idealną dziurę w skale 1 szerokości i 2 wysokości której nie było!

jOABuHG.png

Opublikowano

aha kiedyś zobaczyłem idealną dziurę w skale 1 szerokości i 2 wysokości której nie było!

no i co? generator jest zbugowany i robi takie coś <_<

Edit niech ktoś zamknie ten durny temat bo autor przez cały czas zmyśla i spam się robi

Opublikowano

Ominges proszę cię ogarnij się jak inni mówią że to generator zrobił to tak jest, rzeczy których nie było to nie do końca zapisana a potem wczytana mapka i tyle

to drewno tak jak reszta mówi opuszczona kopalnia NPC

Opublikowano

grałem na peucyful!

i tam było drzewo ale je ściąłem a jak wszedłem do tej dziury to było 3 kratki wysokości!

no nie moge, uspokój się. HEROBRINE NIE ISTNIEJE! rozumiesz? Z resztą, tłumacz tak sobie, pewnie następny.... który po prostu robi sobie jaja.

boże, jak można w takie pierdoły wierzyć. Z resztą, miałeś łopatę w łapie, w dodatku zużytą, jak widać - jest wykopane do stone'a, więc jaki zatem był problem wykopania dziury?

Opublikowano

no nie moge, uspokój się. HEROBRINE NIE ISTNIEJE! rozumiesz? Z resztą, tłumacz tak sobie, pewnie następny.... który po prostu robi sobie jaja.

boże, jak można w takie pierdoły wierzyć. Z resztą, miałeś łopatę w łapie, w dodatku zużytą, jak widać - jest wykopane do stone'a, więc jaki zatem był problem wykopania dziury?

ale ja tej dziury nie kopałem!

jOABuHG.png

Opublikowano

Czytaj co inni piszą! Błąd generatora map i tyle też mam takie dziury..

A to np: w 1 screenie, to opuszczona kopalnia i pajecza sieć. A na 2 screenie tak ci się wygenerowało i tyle ^^

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...