Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja na Nostale SE

Onze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam tylko, że rozpowszechnianie KSSN grozi więzieniem. I to nie jest tak, że możecie to robić i jesteście bezkarni. Przestępstwa tego typu (czyli łamanie ustaw o ochronie danych osobowych) są bardzo łatwo wykrywalne.

No i nie wspomnę o tym, że na MPCForum wstawianie KSSN-ów jest surowo zabronione i grozi banem ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ja podalem kssn? przynajmniej wydaje mi sie ze nie.ale mam problem taki jak kilka kolegow/kolezanek wyzej

@edit juz zrobilem prosilbym takze o podpiecie tuta kubaman gdyz ten nie jest do konca wyjasniony( nick i pseudo)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pewien problem:

Gdy już mam kssn i reszte wypełnioną to wyświetla mi się komunikat z treścią "별명 중복체크를 하세요.."

a oznacza on "Prosimy sprawdzić zduplikowane skróty." i tu mam problem gdyż nie wiem co to oznacza: gdzie, co, i jak zduplikowane?

Bardzo proszę o pomoc :)

Opublikowano

Nie, nie o to mi chodzi (pewnie źle sformułowałem pytanie) chodzi o to że gdy już wszystko podam do rejestracji konta

to wtedy wyświetla się ten komunikat tak jak niektórym (no gdy podam już tam login, hasło, e-maila i tam reszte) i w tym momęcie nie wiem co co chodzi...

Opublikowano

Nie do końca cię rozumiem ale możliwe że login jest zajęty , wtedy obok loginu masz takie znaczki i tam klikasz i wyskakuje okienko , a potem klikasz pogrubiony napis :) I przy potwierdzeniu loginu tak samo ;D

Opublikowano

Wie ktoś ile jest tych % mniej-więcej ??? I czy będzie można zrobić tak jak z 99nos, że będzie jakiś patch, żeby go wkleić do NosTale PL i nie musieć ściągać klienta ???

" Strzelać powinni tylko Ci, którzy gotowi są zginąć "

nemex.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ok wpisalem wszystko i wydaje mi sie ok tylko potem jakies krzaczki wyskakuja

a 2 pytanie to czy trzeba potwierdzac emial?

hehequb.png

..................................................................................................................

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

zrob new tut tera new reje :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy moglby ktos podac kod kssn na pw? z gory dzięki :)

Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc)

▄ . ► KONTAKT .
Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW)

►Skype: smith.polska

• 3 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...