Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Za co ban

Fajny1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy jak mam dwa konta na combacie i na jednym hakuje a na drugim nie czy jest możliwość zbanowania obydwu?

dodam ze nie wiem czy podałem ten sam e-mail do obydwu kont czy też podałem do każdego inny

Jeśli założyłem temat w złym dziale to bardzo przepraszam i proszę o podanie działu w którym zakłada się takie tematy żebym wiedział na przyszłość.

Opublikowano

BANA możesz dostać na obydwu, ale nie musisz NEXOn może to sprawdzić, czy na jednym kompie nie ma dwóch kont powiązanych ze sobą np. IP. Jeżeli, nie chcesz bana to nie hackuj na żadnym, bo jest duże prawdopodobieństwo, że na 2 kontach dostaniesz bana. PZDR

dópa!

Opublikowano

Linked accounts

_-l2est4rt-_ name chnaged from killer_hack after 2 modded knife reports

_Alex_GR

_210_GR

yhfghgfh

alexadros000

gr_warrior_ already banned

alexadros already banned

_warriors_GR

panossv

2105580 already banned

nexon prześwietli cie gdy będziesz dużo haksil :D

chociaż teraz nawet po 1 hakowaniu na noob koncie maja lecieć wszystkie ale jeszcze tego nie przetestowałem :D

sygnack.png

Opublikowano

Tak

Jak sprawdzi logi.

I zobaczy powiązania z high lvl np.2lt i noob acc ssg to ban na belke lub obydwa.

Ale prędzej to 2.

+ na mac poleci. najprawdopodobniej

Opublikowano

Ta podaj kiedy został zbanowany mukqkq....

Teraz leci ban na mac i konto na którym haczyłeś.

Chyba że ostro przesadzisz ( przykład mojego poprzedniego posta ) to nexon przeskanuje powiązane konta i banik na wszystkie.

btw. ty up jak mukqkq dostał bana to chyba cb na świecie nie było , bo jak widze nie wiesz za co on dostał bana

sygnack.png

Opublikowano

Tylko, że server log oznacza milion czynności. Widzicie, są też powody bana - hacking, więc nie zawsze jedno jest powiązane z drugim. A akurat jest mnóstwo filmów, gdzie gm pisze, że używanie hacków na innych kontach karane jest banem.

@desert

Nie zamierzam rozmawiac z debilem.

Opublikowano

Tak mozesz dostac bana bo ja mialem konto i mi sie ca znudzilo wiec pomyslalem, że sobie stworze drugie i bede na nim hackowal i po tygodniu takiej gry widze BANIKA na perm na obydwu kontach. Tyle z mojej strony

beznazwygr.png

Opublikowano

Ja to sformułuje tak:

Albo masz farta albo nie,jak lecisz cały czas na tele kilu ban 100% na oby dwóch,jak dyskretnie to bana nawet na tym co hackujesz nie wyłapiesz,też zależy czy dużo grasz ..

Najlepiej sciągnij sobie CHAMSA

Opublikowano

Jeżeli hackujesz na jednym koncie , mogą ci Logi sprawdzić i ban na 2 konta .

Jeżeli masz może Zmienne IP np Neostrade Resetuj Router jak zaczynasz sobie hackować , jak skonczysz i chcesz pograć normalnie , znowu reset router'a i Gitara :D

Pozdrawiam _BobaS

sygnaturkahalloweenskul.png

JAK DASZ MI PLUSA TO KUPIE CI JEANSY

tumblr_lp5z1szl9p1qf8ohyo1_400.gif

Pokaż swój Rekord !

Opublikowano

Nie koniecznie :), jeśli dostaniesz bana na 1 konto na 2 nie musisz dostać.

( Wiem bo jestem/bylem w takich okolicznościach i moje konto " Morfers " zostało :)