Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProśBy, Problemy, Pytania

anhelus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spam spam spam k... po co się wtrącasz nie masz zielonego pojęcia przekujesz inicjatywne ja w ta grę grałem jeszcze zanim ty slyszeles o niej ......................................

SPAM SPAM SPAM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanko:

W jakim pliku trzeba pogrzebać aby przypisać lub zamienić drugą linijkę szybkiego wybierania skilli z klawiszy numerycznych (num1, num2, itd ) na F1,F2 itd?

"Fabrycznie" F1 - F8 są przypisane do wybierania członków party, wiec gdzieś powinien być jeszcze jeden pliczek poza "config" ale niestety nie mogę go zlokalizować.

Opublikowano

czesc chcialbym zagrac na privie egoshaiya więdz wkleiłem lauchera do polsieko clienta ale po wybraniu serwera wylancza sie gra. to moze byc spowodaowanie ze mam win7 x64 ?

Opublikowano

Gdzie dropią shlacheckie itemy lub itemy po 200-300 hp dla lvli 1-15, w sojuszu światła.

Słyszałem że w ruinach w m1 ale tam dropią mi same na lvl +18. Czy jednak próbować dalej tam czy na jakiś potworkach w m1 dobrze loota?

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Sądzę, że lepszej darmowej gry MMORPG nie znajdziesz.

Jest bezpłatna, chyba, że kupujesz coś w Item Shopie.

Opublikowano

Gdzie dropić hełmy na 1 lvl bez i ze slotami dla lightów dla wszystkich klas, no i gdzie te n wyższy lvl. Mam jak na razie 21 lvl woj HM, 2,5k hp (sporo w itemkach) więc daję radę na troche mocniejszych.

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

Opublikowano

Jeśli masz na myśli PL, to na 1 lvl się nie dropi hełmów - można je jedynie kupić za AP w IS (dokładnie za 1497AP)

Normalnie pierwszy hełm dostajesz z misji na bodajże 37lvl.

Co do expa - pytaj lightów.

Opublikowano

Są inne, np:

Amerykański "US"; Niemiecki; Francuski; Hiszpański; Portugalski; Włoski; Turecki (spisałem to wszystko z strony głównej, ale jak inne poza PL, US i DE działają - nie wiem)

Opublikowano

Ja mam jeszcze pytanie co do przedmiotów z hp szlacheckich w ruinach, ile czasu potrwa na 20-25 lvlu dropienie kompletu np dla woja lub maga +200-400hp + sloty? Czy np na 40 lvlu też będzie mi w ruinach dropiło? Może na 40 lepiej i szybciej?

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

Opublikowano

Zależy co masz na myśli - dropanie na 40 lvl eq dla maga na 20-30, 1-15, czy dropanie dla postaci na 1-60.

Oczywistym jest, że im masz większy lvl, tym szybciej dropiesz itemy dla niższych lvl - dlatego opłaca się zrobić jedną postać do tak lvl 50+ i chodzić nią na bossy i ogólnie na moby do pierwszych ruin dropać itemy na 1-15 itp.

Ale jest jeden problem. To ile będziesz dropał nie zależy od lvl który posiadasz, ponieważ jeden może dropnąć eq w pół h i być zadowolony, inny może spędzić tydzień i nie skompletować wszystkiego. Jako przykład mogę podać, że na dd1 dropnęły mi kiedyś groźne rękawiczki lvl 53+ z bonem +1000MP, czym zaskoczyłem wszystkich w pp oraz w gildii. Czemu? Okazało się, że tam nikomu nic do tej pory nie dropnęło, a takie itemy to nawet na bossach w Chaos Ruber rzadko dropią.

To jest czysta loteria, chociaż jest ustalony drop, że w pierwszych podziemiach masz eq z slotami i bonami, z przedziału 10~25 lvl, w kolejnych wyżej itp.

• Dodaj nową pozycję...