Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Nos99,Korean,NosJP

Vamph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pomysl zanim napiszesz, Ja grałem na all nostale ? nie i tak nie pisze bo na jp bylem zalogowany ale przez 15 sek. Pewnie dostane znowu % ale mnie to nie obchodzi bo mam dosc takiego nooba na MPC. Jak tak lubisz forum o grach o won na MakinWasPokonał a nie mpc ośmieszasz. Masz 30 postów i fikasz do mnie , ja mam chociaż 400 postów i chyba z 10 TuT'ów.

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

1. Twoje "tuty" nie są sprawdzone...Więc to jest takie "0".

2.Twoje posty to zwykły spam.

3. Fikać możesz kozły.

4. "bo mam dosc takiego nooba na MPC" wzajemnie, nawet jak tu konta nie miałem to szkoda mi było tego forum, patrząc na Ciebie.

ad64377ad52b.png

NostaleSE (KlauS)

Teraz będę próbować grać w NostaleJP

Gdyby nie internet, nie wiedział bym, że jest na świecie tyle idiotów.

Jak być vamphem?

Opublikowano

Haha, zobacz moje all TuTy, all byly sprawdzone i działają poza tym ze zmianą IP , ps mi i koledze z 99nos działa a wiec sprawdzone . Skoro szkoda ci tego forum razem ze mna to wypierdalaj na inne

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

najłatwiej jest magiem bo lurujesz sobie dużo mobów ( 10-20 ) , używasz płonącej kuli i lodowej i all leżą. TuT na zrobienie masz gdzieś w dziale

I'm Vamph v2 czyli lepszy. Przepraszam Klausa za wszystko oraz wszystkich których obraziłem.

Zbieram +

Opublikowano

Oglądając wasze posty płakać mi się chce. Hacki są dla ludzi którzy nie potrafią grać i chcą ułatwić sobie rozgrywkę. Coraz więcej jest takich lamerów,a mniej hardcorowych graczy...

@EDIT/ DOWN Tak... Chomiczek ty tu piszesz najwięcej..

Jak można łatwo zarobić na nostale se ?? ^^

rajdy,glac

­

Opublikowano

na 50 to polecam ci normalnie na krem sobie lurować. Jak wbijesz 55 to jak robisz sp to rób a jak nie to idz do lochu shanera b1. Ja tam na 57lvl na luku w 2 godz droplem 9 wingów

Zbieram +

Opublikowano (edytowane)

Ja mam problem na NosTale .se (koreanskim). Bez problemu sobie rozwiazywalem zadania , bo gram na pl i juz troche je znam. Jak wydropilem te papierosy z dusi lisów mam zadanie dac , wydropic 10 czegoś:

http://i55.tinypic.com/2ed7d4k.jpg

Meczylem sie troche z tym , szukam mobow o takiej nazwie i nie moge nic znalesc. Bardzo prosze o pomoc

Edytowane przez Trusiek

Pomogłem? Daj +

• Dodaj nową pozycję...