Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak stworzyć WŁASNE pliki serwerowe.

Holls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że masz Javę gdzie indziej. Musisz napisać dokładną ścieżkę do \bin\java.exe.

Dziękuje za wszelkie pochwały.

PS. Filmiku raczej nie nagram. Nie mam jakoś głosu, chęci i nie jestem zbyt "dobry" w gadaniu. :D Wole napisać i przynajmniej wiem, że wszyscy mnie zrozumieją ^^

Bardzo dziękuje panu Cay'owi, który przyjął mój poradnik do "Super Poradników" w jego podpiętym temacie.

Możliwe, że dziś pojawi się parę nowych rzeczy, przynajmniej się postaram.

hollssygna.png

Opublikowano

@magnomax

Zerknij kilka postów wyżej, wyjaśniłem jak trzeba to poprawić. Po prostu brakuje Ci cudzysłowów w odpowiednich miejscach :).

sygnaru.png
Opublikowano

Bardzo przepraszam, zapomniałem poprawić te cudzysłowy, jeszcze raz przepraszam.

Już poprawione. Postaram się dziś o kolorach suffix i preffix.

EDIT: Prefix opisany, screeny wrzucę za jakieś 3h dopiero.

hollssygna.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam wszystkich, ale choroba mnie dopadła, jeszcze dobija mnie szkoła, więc proszę bądźcie cierpliwi. Co do kolorów na czacie - nie mam pojęcia, ale coś mi nie działa. Spróbuję coś pokombinować jeszcze.

Jeszcze raz przepraszam. Pracę NA PEWNO będą kontynuowane.

hollssygna.png

Opublikowano

Wnioskując z tego, co napisałeś w poradniku, być może zapomniałeś o wgraniu lub włączeniu dodatkowego pluginu od PEX - ChatManager, ponieważ nic o tym nie napisałeś. Dzięki niemu właśnie pojawiają się wszelkie kolory, prefixy i suffixy, można nawet ustawić ich kolejność. Znajduje się w ChatManager/config.yml, w reszcie na pewno się połapiesz :).

sygnaru.png
Opublikowano

Przecież napisałem o ChatManager. Nie mam problemu z tym, tylko ze swoim zaje*** komputerem.

Postaram się za niedługo zrobić kolory.

hollssygna.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...