Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][1.8.1] [NO-WL] [24/7] [SURV+RPG] [NO-PREMIUM] KaMiKaDzE ZAPRASZAM !

maciekking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP

LUL a byłeś na serwerze ??!!!

DOMY Z DIRT'A ?? GDZIE TAKIE WIDZIAŁEŚ ?? JAK NAWET NA SERWERZE NIE BYŁEŚ !! A NAWET JEŻELI JAKIŚ JEST TO DOMY BUDUJĄ GRACZE NIE SERWER WIĘC ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ !!

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

prosze admina lub moderatora o perm bany poniewaz administrator tego serwera prawdopodobnie zalozyciel posta zlamal regulamin pod postacia multikont rozpowszechnia serwer, ktory jest niczego wart

54125859.jpg
Opublikowano

prosze admina lub moderatora o perm bany poniewaz administrator tego serwera prawdopodobnie zalozyciel posta zlamal regulamin pod postacia multikont rozpowszechnia serwer, ktory jest niczego wart

LUL multikonto ?? Administracja tez zamieszcza informację na forum nie tylko ja !!

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Według mnie server jest wspaniały ponieważ:

-Jest miła atmosfera

-Admini są kulturalni

Niestety minusy to:

-Brak działek

-Duża ilość działek jest pusta(Chociaż ma właściciela)[Widziałem 8 takich działek, prosiłbym aby admin zajął się tym]

@edit1

Szkoda, że white lista jest włączona do jutra:/ Pewnie jakieś prace nad mapką.

Ps.Nie mogę doczekać się jutra :) Bo server zaj*****y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...